U Zaječaru otvorena MODERNA AUTOBUSKA STANICA kompanije NIKOLIĆ PREVOZ

6208 0
ZAJEČAR, (IST Media) U Zaječaru je danas otvorena moderna autobuska stanica „Nikolić prevoz“, čiji će autobusi saobraćati i na međunarodnim linijama.

Površina novog objekta je oko 680 kvadrata, a kako je danas rečeno prilikom otvaranja, komapnija zapošljava stotinu radnika i ima vozni park od 32 autobusa.

„Nastavljamo sa ostvarenjem poslovnih planova kao i sa pružanjem još kvalitetnijih usluga kako u domaćem tako i u međunarodnom saobraćaju“, rekao je direktor kompanije, Goran Nikolić.

Gradonačelnik Zaječara Boško Ničić je izrazio zadovljstvo što je jedna ovakva privatna investicija upravo u Zaječaru.

„Ponosimo se ovakvim infrastrukturnim projektom, jer je ovo pomak u oblasti saobraćajne infrastrukture. Veliko mi je zadovoljstvo što je posle dugo vremena Zaječar dobio ovakvog privatnog investitora“, rekao je Ničić.

 

 

„Nikolić prevoz“ je od Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukure među prvima u Srbiji dobio licencu za pružanje staničnih usluga a autobuska stanica u Zaječaru danas simbolično pušta prve autobuse ka Austriji i Nemačkoj.

Zaječar sada ima dve autobuske stanice. Firma Euroline iz Paraćina je pre nekoliko godina kupila autobusku stanicu firme „Timas“.

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

There are 1 comments

  1. Ovo je lep primer da domaci privrednici mogu poslovati moderno i efikasno. Sa srecom u radu i bezbedni drumovi, ljudi!

    Reply

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

X