Ekonomija

U Zaječaru otvorena MODERNA AUTOBUSKA STANICA kompanije NIKOLIĆ PREVOZ

ZAJEČAR, (IST Media) U Zaječaru je danas otvorena moderna autobuska stanica “Nikolić prevoz”, čiji će autobusi saobraćati i na međunarodnim linijama.

Površina novog objekta je oko 680 kvadrata, a kako je danas rečeno prilikom otvaranja, komapnija zapošljava stotinu radnika i ima vozni park od 32 autobusa.

“Nastavljamo sa ostvarenjem poslovnih planova kao i sa pružanjem još kvalitetnijih usluga kako u domaćem tako i u međunarodnom saobraćaju”, rekao je direktor kompanije, Goran Nikolić.

Gradonačelnik Zaječara Boško Ničić je izrazio zadovljstvo što je jedna ovakva privatna investicija upravo u Zaječaru.

“Ponosimo se ovakvim infrastrukturnim projektom, jer je ovo pomak u oblasti saobraćajne infrastrukture. Veliko mi je zadovoljstvo što je posle dugo vremena Zaječar dobio ovakvog privatnog investitora”, rekao je Ničić.

 

 

“Nikolić prevoz” je od Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukure među prvima u Srbiji dobio licencu za pružanje staničnih usluga a autobuska stanica u Zaječaru danas simbolično pušta prve autobuse ka Austriji i Nemačkoj.

Zaječar sada ima dve autobuske stanice. Firma Euroline iz Paraćina je pre nekoliko godina kupila autobusku stanicu firme “Timas”.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Ministarstvo finansija: Kineske firme najveći izvoznici Srbije sa 2,5 milijardi evra

Ist Media

Ziđin: U “Novom Cerovu” obustavljena proizvodnja zbog blokade puta. Većina radnika biće upućena na godišnji odmor

Ist Media

Nakon novog kolektivnog ugovora, osnovna zarada zaposlenih u Srbija Ziđin Koper veća za oko 16 odsto

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X