Naslovi.netReportažaTema danaНекатегоризовано

Evo kako su se vaterpolisti provodili na Borskom jezeru. Japanci igrali kolo

BOR (IST Media, Ivana Milovanović) Neke od najboljih vaterpolo reprezentacija sveta boravile su prethodnih dana na Borskom jezeru. Sudeći prema njihovim reakcijama, grad i okolina će im ostati u lepom sećanju. Međutim, i menadžment hotela „Jezero” ima samo reči hvale za najuspešnije svetske sportiste.

 

„Svi su bili disciplinovani, pedantni, uredni... Sami su nameštali krevete i slagali stvari, sobarice gotovo da nisu imale posla. Nikada ne biste rekli da su to najbolji sportisti sveta, koji imaju pravo da budu malo i razmaženi“, kaže za IST Media Milica Milovanović, menadžerka hotela „Jezero“.

 

 

snuker

 

 

U slobodno vreme, vaterpolisti su pratili ostale mečeve i koristili usluge hotela, poput teretane, međutim, najpopularnija zanimacija bilo je igranje snukera. Iznenađujuće, iako važe za lepe i zgodne momke, nije bilo mnogo obožavateljki.

 

vaterpolisti jezero

 

Osim treninga, vreme se provodilo i u zabavi, te su tako po jedan reprezentativac Srbije i Grčke proslavili rođendane na Borskom jezeru. Najveseliji gosti bili su Japanci, koji su čak zaigrali i kolo.

 

media-share-0-02-01-ff64d70902824c1c14d688edbdb1dd2e56af7c9885f9ee6f84e226c7ef1d6bb7-Picture

 

Reprezentativci nisu imali posebnih želja ni kada je o hrani reč, već su jeli ono što je svakodnevno na inače bogatom meniju hotela „Jezero“, koji podrazumeva 16 vrsti hrane i isto toliko različitih salata. Ipak, najviše se jelo sireva i testenina.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Poznati svi laureati pozorišnih Dana Zorana Radmilovića. Mikiju Krstoviću nagrada za najbolju glumu Festivala

Ist Media

Milanu Caciju Mihailoviću uručena plaketa za izuzetan doprinos kulturi Srbije i statueta Zorana Radmilovića

Ist Media

U naredne dve godine biće izmešten teretni saobraćaj. Evo i kojom trasom će on ići

Marija Dimitrijević
X