Tema danaTurizamНекатегоризовано

Nestabilno vreme odložilo početak rada bazena

BOR (IST Media) Iako su za vikend najavljene temperature i do 40 stepeni, tačan početak sezone kupanja na otvorenim bazenima u Boru se još uvek ne zna.

bazeni featuredPrema rečima Dušana Janjića, šefa bazenske službe ustanove Sportski centar Bor, bazeni su spremni, ali vremenski uslovi su ti koji koče početak rada.

 

Ne ide nam na ruku promenljivo vreme, radnici naše ustanove završili su sve pripreme i bazeni su spremni za početak rada, čekaju se sunčani dani, kako bi se voda u bazenu ugrejala.“ rekao je Janjić za IST media.

 

Na većini bazena u okruženju kupališna sezona je već počela. Kako prenosi portal Bor030, knjaževački bazen Banjica otvoren je za kupače od 3. juna, akva parka „Podina“ u Soko banji kreće sa radom danas, bazen u Zaječaru primiće prve kupače u subotu, dok na gradskom bazenu u Negotinu sezona počinje u ponedeljak, 20. juna.

 

Dakle, ako se ispune najavljeni vremenski uslovi, i bazeni u Boru bi mogli svoje prve kupače da prime u toku sledeće nedelje.

 

Cena karte za borske bazene ostala je nepromenjena, iznosi 100 dinara i  najniža je u okruženju. Cena karata za bazene u Zaječaru, Knjaževcu i Negotinu je 150 dinara, dok za sokobanjski akva park celodnevna ulaznica za odrasle iznosi 360, a za decu 260 dinara, prenosi portal Bor030.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Plašintijada u Zlotu

Marija Dimitrijević

U ponedeljak 7. Dani Gamzigradske Banje

Ist Media

Obaveštenje JKP Vodovod o zatvaranju vode za ponedeljak (12. avgust)

Miloš Marković
X