FudbalSportНекатегоризовано

Rezultati Zone Istok: FK Šarbanovac i pored poraza ostao četvrti na tabeli

fk sarbanovac featBOR, (IS Media, Vladan Tričković) – Ekipa Rudara iz Podvisa, nanela je danas težak poraz fudbalskom klubu Šarbanovac, savladavši ga rezultatom 5:2 u 13. kolu Zone Istok

 

Debitantima iz Šarbanovca je u ovom rangu takmičenja ovo četvrti poraz, ali uz dva nerešena rezultata i sedam pobeda, ipak zauzimaju visoko četvrto mesto na tabeli.

 

Čelnici Fudbalskog kluba Šarbanovac su i pre početka takmičenja najavili da im je primarni cilj opstanak u ligi i formiranje stabilnog i organizovanog kolektiva. 

 

Na čelu zonaškog karavana je ekipa Pukovca koja ima 36 bodova uz dvanaest pobeda i jedan izgubljen meč i najozbiljniji su kandidati za viši rang.

 

Pet bodova manje od Pukovčana ima Đerdap iz Kladova, i nalazi se na drugom mestu na tabeli. Borba za opstanak će, čini se već sada,  biti veoma zanimljiva, a ekipe koje moraju da razmišljaju o tome su Knjaževačko Bučje sa 14 osvojenih bodova, Rtanj iz Boljevca i Negotinski Hajduk Veljko sa 12, Radnički iz Lubnice sa 11, i tri kluba koja imaju po devet bodova i drže fenjer na tabeli – Aleksinački Napredak, Brodoremont iz Kladova i Rudar Alpos sa Aleksinačkih rudnika.

 

 

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

[NAJAVA] Promocija zdravog načina života u Sportskom centru. Lek zamenite fizičkom aktivnošću

Marija Dimitrijević

Borski karatisti u Super ligi osvojili šest zlatnih medalja

Ist Media

Narodna poslanica novi predsednik Fudbalskog kluba „Bor 1919“

Ist Media
X