DruštvoPolitički marketingНекатегоризовано

Obradović: Hitno ćemo rešiti manjak radnika u Elektroditribuciji Majdanpek

OMAJDANPEK, (IST Media) Aleksandar Obradović, v.d. direktora Elektroprivrede Srbije, posetio je danas Majdanpek i u pratnji Dejana Vagnera, predsednika Privremenog organa i nosioca liste “ALEKSANDAR VUČIĆ – Srpska napredna stranka“, razgovarao sa kandidatima za odbornike.

 

 

 

Srpska napredna stranka od dolaska na vlast je pokazala da ima i kadrove i znanje da elektroenergetski system uspešno vodi. Elektroprivreda Srbije je, kada sam ja došao, bila pred bankrotom, a sada je već druga najprofitabilnija firma u Srbiji. Kandidatima za odbornike sam rekao, da samo radom, zalaganjem i znanjem možemo da dobijemo dobre rezultate. Oni su lako merljivi, i razlika se već sada primećuje. Pošto je sada još veći pritisak na Srpsku naprednu stranku, posle ovih izbora, ako kandidati za odbornike žele da budu uspešni u svojoj sredini, moraju da pokažu rezultate odmah”, istakao je Obradović.

 

O

 

On je na radnom sastanku sa direktorom PD „Jugodistok“, Darkom BulatovićemDraganom Veljićem, direktorom agencije za pravne i opšte poslove EPS-a  i direktorom Elektrodistribucije Majdanpek, Živoradom Golubovićem, rekao da će hitno rešiti problem smanjenog broja radnika u majdanpečkoj distribuciji.

 

O

 

 

Razmatrali smo šta da se uradi po pitanju smanjenog broja radnika u majdanpečkoj distribuciji, jer je, s obzirom da se radi po specifičnim radnim mestima, profil ljudi veoma teško naći. Ipak, učinićemo sve da ta mesta popunimo što pre. Naglašavam da su potrebe koje ovde postoje vezane za osobe bitne za proces rada i održavanja mreže, a ne nepotrebna administracija”,  rekao je Obradović, dodavši da je i pored zabrane zaposlenja u javnom sektoru, pokrenuta inicijativa za pojednostavljanje procedura popunjavanja radnih mesta.

 

Darko Bulatović, direktor Privrednog društva „Jugoistok“ pohvalio je rad ogranka u Majdanpeku.

 

O

 

Organizaciona jedinica u Majdanpeku prednjači u okviru ogranka „Elektrotimok“ Zaječar, i kad je upitanju naplata i kad su u pitanju gubici, pa zato možemo biti zadovoljni”, istakao je Bulatović.

 

Aleksandar Obradović je zatim obišao i Rudnik bakra Majdanpek, gde je razgovarao i sa direktorom Branislavom Tomićem i njegovim saradnicima.

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

PROSVETARI ODLUČILI: 1. novembra obustava rada i protest, potom skraćivanje časova

Marija Dimitrijević

PTIČJI GRIP potvrđen kod uginulog labuda nađenog KOD DONJEG MILANOVCA

Marija Dimitrijević

Manji računi komunalnih usluga za 50 odsto. Evo ko ostvaruje pravo

Miloš Marković
X