BoljevacHronika

Ubica iz Bogovine IZVRŠIO SAMOUBISTVO u Zatvorskoj bolnici u Beogradu

 

B.D. (46), osumnjičen za brutalno ubistvo Sime Balaševića, ugostitelja iz Bogovine, izvršio je samoubistvo u kupatilu sobe u kojoj je bio smešten u Specijalnoj zatvorskoj bolnici u Beogradu, gde je bio upućen zbog psihijatrijskog veštačenja po odluci Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru, pišu beogradski mediji.

U Upravi za izvršenje krivičnih sankcija, potvrđeno je za Politiku, da je B. D. izvršio juče rano ujutru suicid u SZB-u gde je upućen 7.oktobra iz pritvorske jedinice Okružnog zatvora u Zaječaru. Ističu i da je zavodski lekar reagovao odmah, ali da je, na žalost, mogao samo da konstatuje da je B. D. preminuo. Kako navode, u skladu sa zakonskom procedurom odmah su obavešteni tužilaštvo i policija, koja je obavila uviđaj, a telo je upućeno na obdukciju. Kako nezvanično saznaje Politika, B.D. je i ranije više puta pokušavao suicid.

On je uhapšen sredinom septembra, nekoliko dana nakon što je u selu Bogovina ubijen Balašević (90), koji je kako je utvrđeno, mučen do smrti. Osumnjičeni B. D. otkriven je na osnovu DNK tragova koje je ostavio na mestu zločina.

Mediji su objavili da to nije jedini zločin koji je počinio osumnjičeni već da je i kao maloletnik ubio jednu osobu.

 

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Hapšenje u Srbija Ziđin Majningu zbog primanja mita

Ist Media

Pijan prevozio migrante bez vozačke dozvole i još napravio sudar

Ist Media

Za sat i po dve saobraćajne nezgode na novom putu ka Zaječaru

Ist Media
X