BorZabava

Repertoar bioskopa „Zvezda“ od 25. do 29. oktobra 2024.

 

neukrotovi robot

NEUKROTIVI ROBOT – Trajanje (min):102 minuta

Godina:2024.

Zemlja: SAD

Režiser: Chris Sanders

Na repertoaru od: 25. do 29. oktobra 2024.

Vreme projekcije: 16 časova

Žanr: Animirani

Sinopsis

Iz studija Drimvorks Animejšn stiže nam nova adaptacija literarne senzacije, koju je napisao voljeni Piter Braun, nagrađivani pisac bestselera Njujork tajmsa, NEUKROTIVI ROBOT.

Ova epska avantura prati putovanje robota ROZUM 7134, skraćeno Roz. Roz je doživela brodolom i našla se na nenaseljenom ostrvu. Kako bi naučila da se prilagodi surovom okruženju, ona postepeno gradi odnos sa životinjama koje tamo žive i tako postaje roditelj malom guščetu.

U ovom filmu glasove su pozajmili dobitnica Oskara, Lupita Njongo (robot Roz), nominovan za nagrade Emi i Zlatni globus Pedro Paskal (lisac Fink), dobitnica Emija Ketrin O’Hara (oposum Pinktejl), nominovan za Oskara Bil Naj (gusan Longnek), Kit Konor (gušče Brajtbil) i nominovana za Oskara Stefani Šu kao Vontra, robot koga će Roz sresti na ostrvu.

Ovaj film je moćna priča o pronalaženju sebe, uzbudljivo ispitivanje veze između prirode i tehnologije, kao i dirljivo istraživanje značenja biti živ i povezan sa živim svetom.

Neukrotivi robot Pitera Brauna je roman sa ilustracijama, prvi put objavljen 2016. godine koji je postao fenomen i koji je proglašen bestselerom broj 1 na listi Njujork tajmsa. Nakon toga, knjiga je inspirisala stvaranje trilogije, a Braunov rad na serijalu Neukrotivi robot doneo mu je brojne prestižne nagrade.

 

PRVA KLASA – Trajanje (min):122 minuta

Godina:2024.

Zemlja: Srbija

Režiser:Vladimir Mića Popopvić

Uloge:Rade Ćosić, Miodrag Radonjić, Nenad Jezdić, Ljubomir Bandović

Na repertoaru od: 25. do 29. oktobra 2024

.Vreme projekcije: 18 časova

Žanr:Drama

Sinopsis
U svetu u kojem brzina i strast kroje sudbine, dolazi nam film koji pomera granice. U glavnim ulogama Rade Ćosić i Miodrag Radonjić kao dva neprikosnovena rivala na trkačkoj stazi – Beba i Nemac. Njihova opsesija trkama sa legendarnim jugićima vodi ih na put ka osvajanu prestižnog prvenstva, sa snom da zakorače u svet GT3.

Ali trka nije jedino što ubrzava njihov puls – na scenu stupa ljubavni trougao koji dodatno usijava atmosferu. Oba vozača zaljubljena su u istu ženu, koju igra Matea Milosavljević

Spremite se za adrenalinsku vožnju kroz strast, rivalstvo i ljubavnu dramu kakvu niste očekivali. Ovaj film nije samo još jedna priča, već prava trka ka srcima publike.

 

VENOM 3 – Trajanje (min):110 minuta

Godina:2024.

Zemlja:SAD

Režiser:Kelly Marcel

Uloge:Tom Hardy, Rhys Ifans, Juno Temple

Na repertoaru od:25. do 29. oktobra2024.

Vreme projekcije: 20 časova i 30 minuta

Žanr: Akcija, avantura, Naučna fantastika

Sinopsis
U finalnom nastavku trilogije, Venom 3: Poslednji ples, Tom Hardi vraća se kao Venom, jedan od najvećih i najkompleksnijih Marvel likova. Edi i Venom su u bekstvu. Progonjeni od oba njihova sveta, dvojac je prisiljen da donese razarajuću odluku koja će spustiti zavese na Venomov i Edijev poslednji ples.

U filmu Venom 3: Poslednji ples glume Tom Hardy, Rhys Ifans, Juno Temple. Film je režirala Kelly Marcel prema scenariju koji je i sama napisala prema sopstvenoj i priči Hardija.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Obaveštenje o planiranom isključenju struje za 25. oktobar (petak)

Ist Media

PROSVETARI ODLUČILI: 1. novembra obustava rada i protest, potom skraćivanje časova

Marija Dimitrijević

Obaveštenje JKP Vodovod o zatvaranju vode za četvrtak (24. oktobar)

Marija Dimitrijević
X