BorDruštvoSport

[NAJAVA] Promocija zdravog načina života u Sportskom centru. Lek zamenite fizičkom aktivnošću

 

Promocija zdravog načina života i usvajanja zdravih životnih navika, promocija fizičkog i mentalnog zdravlja“ naziv je tribine koja će biti održana u borskom Sportskom centru u četvrtak, 24. oktobra od 18 sati.

U cilju podizanja svesti o značaju fizičke aktivnosti za održavanje fizičkog i mentalnog zdravlja, kao i predstavljanje sportskih sekcija za atletiku, plivanje, rekreativno trčanje za osobe sa invaliditetom i sekcije rekreativnog trčanja i nordijskog hodanja za sve uzraste u narednom periodu, ciljna grupa su deca, osobe sa invaliditetom i rekreativci, a naš zadatak je da omogućimo pravilan način usvajanja navika zdravog življenja i da osposobimo naciju da ta znanja prenosi na buduće generacije, poručuju organizatori.

Gost tribine biće pozorišni i filmski glumac Zoran Ćosić, poznat kao promoter zdravog načina života i takmičar „Beolaser lige“, ali će o zdravom stilu života govoriti i Aneta De Kandija, profesorka sporta i fizičkog vaspitanja i višestruka državna prvakinja u triatlonu, Milenko Janićijević, sportista, humanista i promoter zdravog načina života, kao i predstavnici ambulante za zdravstvenu negu i zaštitu Mobil Medic Bor.

Porukom „Fizička aktivnost može zameniti mnoge lekove, ali ni jedan ne može zameniti fizičku aktivnost“ organizatori pozivaju zainteresovane da u četvrtak dođu u Malu salu Sportskog centra i učestvuju na tribini.

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Obaveštenje o planiranom isključenju struje za 25. oktobar (petak)

Ist Media

Repertoar bioskopa „Zvezda“ od 25. do 29. oktobra 2024.

Ist Media

PROSVETARI ODLUČILI: 1. novembra obustava rada i protest, potom skraćivanje časova

Marija Dimitrijević
X