BorDruštvoServisne informacije

Moguće umanjenje računa za grejanje za oktobar. Evo ko ostvaruje to pravo

toplana bor 22

 

Na Fejsbuk stranici JKP Toplana u Boru naveli su da je zbog tehničkih problema tokom noći, proizvodni deo toplane ostao bez napajanja električnom energijom, a posledica toga bio je prekid u isporuci toplotne energije za grejanje.

Radovi su završeni tako da se očekuje da, ukoliko ne bude drugih tehničkih problema, grejanje bude normalizovano u prepodnevnim satima, saopštili su iz JKP Toplana.

S druge strane, ima i korisnika u nekoliko borskih naselja kojima su od zvaničnog početka grejanja, 15. oktobra radijatori hladni.

Oni mogu da podnesu zahtev za umanjenje računa za oktobar, i ova praksa trajaće tokom cele grejne sezone samo u slučaju da stan u kontinuitetu nema grejanje duže od 48 sati. Račun će biti umanjen za broj dana koji su građani bili bez grejanja, kaže za ist media Igor Janković, v.d.direktora jKP Toplana Bor.

Prema njegovim rečima, zahtev se podnosi u slobodnoj formi u borskoj Toplifikaciji, ali ga može podneti samo vlasnik stana, odnosno lice čije je ime navedeno na računu za komunalne usluge.

Neki od razloga zbog kojih grejanja nema u nekim borskim naseljima su kvarovi na sekundarnoj toplovodnoj mreži i ozračivanje podstanica.

Iz borske Toplane najavljuju da bi od danas radijatori trebalo da budu topli tokom celog dana, do 21 sati.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Hapšenje u Srbija Ziđin Majningu zbog primanja mita

Ist Media

Obaveštenje o planiranom isključenju struje za 25. oktobar (petak)

Ist Media

Repertoar bioskopa „Zvezda“ od 25. do 29. oktobra 2024.

Ist Media
X