BorDruštvo

Nova prilika za zaposlenje u Boru. U ponudi na Sajmu 250 radnih mesta

Nacionalna sluzba za zaposljavanje Bor

 

(NAJAVA) Nacionalna služba zapošljavanja tokom oktobra organizuje čak jedanaest sajmova zapošljavanja, a između ostalih gradova i opština, Sajam će biti organizovani i u Boru u petak, 18. oktobra od 11 do 13 sati u gornjoj galeriji Ustanove Sportski centar Bobana Momčilović Veličković.

Učešće na sajmu za sada je najavilo oko 15 poslodavaca sa ponudom od preko 250 slobodnih radnih mesta za različite profile zanimanja i stepene kvalifikacija, pre svega iz oblasti rudarstva, metalurgije, saobraćaja, mašinstva, elektrotehnike, građevine, bezbednosti i zdravlja na radu, ali i ugostiteljstva, trgovine, ekonomije, prava i administracije, zdravstva, socijalnog rada i slično.

Pozivamo sve tražioce zaposlenja da posete Sajam zapošljavanja u Boru, informišu se o slobodnim radnim mestima i iskoriste priliku da uspostave kontakt sa većim brojem poslodavaca i predaju im svoje radne biografije, navodi se u saopštenju NSZ (OVDE).

Radi evidentiranja učešća na sajmu i dodatnog informisanja, tražioci zaposlenja mogu da se obrate svom savetniku za zapošljavanje. Poželjno je da sa sobom na događaj ponesu radnu biografiju (CV) kako bi mogli da konkurišu za odgovarajuće zaposlenje. U popunjavanju CV-a nezaposlenima će biti pružena pomoć na štandu Nacionalne službe za zapošljavanje.

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Povodom hapšenja zbog sumnje u korupciju oglasila se Srbija Ziđin Majning: Pružamo podršku nadležnim organima

Ist Media

Hapšenje u Srbija Ziđin Majningu zbog primanja mita

Ist Media

Obaveštenje o planiranom isključenju struje za 25. oktobar (petak)

Ist Media
X