BorZiđin

Čestitke dve Ziđin kompanije rukovodstvu Bora povodom Dana grada i 80 godina od oslobođenja

 

Povodom Dana grada i 80 godina od oslobođenja Bora u Drugom svetskom ratu, rukovodstvo kompanija Srbija Ziđin Majning (SZM) i Srbija Ziđin Koper (SZK), uputili su čestitke građanima i rukovodstvu Bora.

Bor je oduvek bio grad slobodarskog duha, a ovaj poseban dan prilika je da se Boranke i Borani podsete koliko je važno ceniti slobodu i živeti u demokratskom i razvijenom društvu. Na ovaj dan, pre 80 godina, Bor je oslobođen od fašističkog okupatora u Drugom svetskom ratu i od tada, pa do današnjih dana nije ugašena iskra slobode i njegovog kontinuiranog razvoja napisao je generalni direktor SZK, Ću Goudžu.

Ću Guodžu

Ocenjuje da je Bor danas „sinonim za bogatstvo različitosti, suživot i međusobno poštovanje, a to su vrednosti koje čine temelj svakog modernog društva“.

To su i one vrline koje su oblikovale Bor kao primer zajedništva, gde različite kulture i tradicije koegzistiraju u harmoniji, doprinoseći autentičnom karakteru ovog kraja. Taj duh zajedništva nema samo istorijski značaj, već je i zalog za budućnost, posebno u vremenu kada je solidarnost među ljudima ključna za prevazilaženje svih izazova, naveo je on.

Navodeći da je Srbija Ziđin Koper od dolaska u Srbiju u Bor investirala 2,14 milijardi dolara, obećava da će kompanija nastojati da i u vremenu koje dolazi popraviti standard građana Bora.

Čestitku rukovodstvu grada i građanima Bora, uputio je i generalni direktor Srbija Ziđin Majning Su Jongding.

Su Jongding

Ovaj važan datum, koji predstavlja važnu prekretnicu u istoriji grada Bora, podseća nas na hrabrost i istrajnost predaka koji su se borili za slobodu i bolju budućnost svojih pokolenja. Obeležavajući ovaj datum, ukazujete na važnost tradicije i prenosite poruku mladim generacijama o značaju čuvanja ovog nasleđa. I Srbija Ziđin Majning kao važan i pouzdan partner lokalnoj zajednici, neguje ove vrednosti i svojim radom gradi sigurne osnove za kvalitetniju i bolju budućnost svih stanovnika grada Bora, napisao je u čestitci Su Jongding.

U SZM su ponosni što rudnik Čukaru Peki promoviše kompaniju Srbija Ziđin Majning, ali i grad Bor i državu Srbiju kao začetnike održivog zelenog rudarstva.

Implementacijom najsavremenijih tehnologija i inovacijama, bezbednim radom i zaštitom životne sredine, otvorenim i transparentnim odnosom sa lokalnom zajednicom i saradnjom sa svim zainteresovanim stranama, trudićemo se da stvorimo nova radna mesta i još bolje radno i životno okruženje, u kom će svi imati šansu za napredak, dodao je on.

Uveren je da će se zajedno uspešno graditi svetla budućnost grada Bora, kao i da će dugoročni razvojni projekti poboljšati kvalitet života svih građana.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Besplatni kardiološki i urološki pregledi u nedelju 6. oktobra u Domu zdravlja

Ist Media

[NAJAVA] Pozorišna predstava VELIKI TALAS donosi dvočasovnu buru uzbuđenja

Miloš Marković

SSP: Novi direktor Opšte bolnice u Boru ne ispunjava uslove po konkursu. Traže reakciju Ministarstva

Ist Media
X