BlogDruštvo

Svakodnevna torba za muškarce – koji model je i moderan i praktičan?

muska-torbica

 

Svakodnevni ritam savremenog muškarca podrazumeva brojne poslovne i privatne obaveze, zbog čega je gotovo neophodno imati torbu koja će pratiti taj dinamičan stil života. Dok je velika torba neophodna za veće predmete, kao što je laptop ili dokumenta za posao, veoma je praktično nositi i manju mušku torbicu, za ono što tokom dana najčešće zatreba. Torba je postala svakodnevni pratilac koji ne samo da doprinosi vašem izgledu, već ima važnu ulogu u organizaciji dana. Pitanje je koji model torbe izabrati da bude i moderan i praktičan?

Praktičnost kao osnovni zahtev

Savremenom muškarcu potrebna je torba koja će zadovoljiti i estetske i funkcionalne potrebe. Važno je imati torbu koja će pružiti dovoljno prostora za sve neophodne stvari, ali ujedno biti i stilski prilagođena različitim prilikama. Zato su moderne muške torbe najčešće kombinacija elegancije i funkcionalnosti, omogućavajući muškarcima da se lako i uverljivo prebacuju iz poslovnog u privatni svet, a da pritom ostanu organizovani.

Na prvom mestu, poslovni zahtevi diktiraju potrebu za torbom koja će biti dovoljno prostrana da primi sve neophodne stvari potrebne na poslu. Materijali od kojih se izrađuju ove torbe, poput kvalitetne kože ili tekstila, osiguravaju dugotrajnost i profesionalni izgled.

Laptop i tehnički uređaji – neizostavni deo svakodnevice

Živimo u vremenu brzog tempa i promena, u kome tehnologija ima sve važniju ulogu. Kada je reč o svakodnevnoj torbi za muškarca, njena funkcionalnost podrazumeva da u njoj može da se bezbedno nosi laptop, tablet i prateća tehnička oprema, kao što su punjači, power bank, eksterni hard disk, slušalice i slično.

Tu su i razni dokumenti, važni papiri, fascikle, rokovnik, beležnica – mora biti mesta i za to. Dan je dug, pa je dobro da bočica sa vodom bude uz vas. A ako nemate vremena za pauzu, grickalice i dobro upakovana mala užina može vam pomoći da obnovite energiju.

muske-torbice

Muške torbice za stvari koje najčešće zatrebaju

Iako je vaša torba i velika i dobro organizovana, mala muška torbica je idealna za nošenje osnovnih predmeta koji vam mogu zatrebati tokom dana. Mobilni telefon, novčanik, ključevi i platne kartice su predmeti bez kojih se retko izlazi iz kuće, a torbice omogućavaju da sve bude na dohvat ruke.

Muške torbice su posebno praktične u onim situacijama tokom dana kada nemate potrebu da nosite veliku torbu, na primer kad izlazite u večernju šetnju ili posetu prijateljima. Mogu se nositi u ruci, preko ramena ili oko struka, a na vama je da izaberete model koji najviše odgovara vašem stilu.

Sportska oprema za poželjnu dozu fizičke aktivnosti

Sve veći broj muškaraca odvaja makar deo vremena u dnevnom rasporedu za fizičku aktivnost kao način oslobađanja od napetosti na poslu i održavanja kondicije. Za njih su najpogodniji modeli muških torbi koji uz prostor za poslovne potrebe imaju i odeljak za najneophodnije stvari za neki oblik fizičke aktivnosti.

Ove torbe obično imaju posebne pregrade za patike, sportsku majicu, šorts i peškir, što je i dovoljno za dnevnu dozu fizičke aktivnosti.

Iako je praktičnost na prvom mestu, muškarci vode računa i o svom izgledu, tako da svakodnevna torba treba da pomiri estetiku i funkcionalnost. Za najbolji izbor svakodnevne torbe za muškarce pogledajte CCC web sajt ili posetite CCC prodavnice i izaberite model koji ima dovoljno funkcionalnosti da prati vaše svakodnevne poslovne i privatne obaveze.

 

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

SSP: Novi direktor Opšte bolnice u Boru ne ispunjava uslove po konkursu. Traže reakciju Ministarstva

Ist Media

Za ugodniji boravak u Narodnoj biblioteci ugrađeni klima uređaji

Miloš Marković

Budžeta Grada Bora veći za oko dve milijarde. Nova izdvajanja za Toplanu i Vodovod a uskoro i jednokratna novčana pomoć za borska domaćinstva

Marija Dimitrijević
X