BorEkonomija

Prodavnica niskih cena, ali dugih redova. Evo i zbog čega

 

Za samo četiri dana od otvaranja, prodajni objekat „Svetofor“ u Boru beleži blizu 3000 kupaca, što je dnevno negde oko 700.

Ovaj ruski prodajni objekat nalazi se u nekadašnjoj Fabrici upaljača, na površini od oko 1000 metara kvadratnih, i obiluje asortimanom proizvoda: kućna hemija, pokućstvo, kuhinjski aparati, trikotaža, prehrambeni i konditorski proizvodi, hrana za kućne ljubimce, sokovi i alkoholna pića, a roba je izložena na paletama.

Slogan kompanije, čije je sedište u Rusiji, i koja je samo u Srbiji otvorila na desetine prodavnica, je prodavnica niskih cena.

Cene su ovde zaista niske, i pristupačne svačijem džepu. I roba je raznovrsna, tako da se nadamo da zadovoljava i svačiji ukus. Pored toga, svake sedmice nekoliko proizvoda bude na izuzetnom popustu, kaže Anka Krstić, direktor marketa „Svetofor“ u Boru.

S obzirom na to da je, i pored toga što objekte imaju i svi gradovi u okruženju, i nakon četiri dana interesovanje veliko, ponuda dobra, a cene niske, STRPLJENJE za čekanje u redu je ono čime bi trebalo naoružati se, zaključuje Ist media.

Radno vreme objekta „Svetofor“ u Boru je svakodnevno od 8 do 21 sat.

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Besplatni kardiološki i urološki pregledi u nedelju 6. oktobra u Domu zdravlja

Ist Media

[NAJAVA] Pozorišna predstava VELIKI TALAS donosi dvočasovnu buru uzbuđenja

Miloš Marković

SSP: Novi direktor Opšte bolnice u Boru ne ispunjava uslove po konkursu. Traže reakciju Ministarstva

Ist Media
X