BorDruštvo

Nakon našeg pisanja o lošoj novoj saobraćajnici ka Brestovačkoj Banji, Putevi Srbije naložili izvođaču radova popravku

radovi na putu bor brestovačka banja

Radovi su počeli krajem avgusta; Foto: Ist media

Kako je Ist media nedavno ukazala na opasnost na novouređenom državnom putu II A reda broj 161 deonici Brestovačka banja – Brestovac u dužini  zbog rizle na kolovozu, ali i nedostatka bankina (o čemu smo pisali OVDE) i pozvali nadležne da preduzmu nešto tim povodom, ipak smo se još jednom obratili JP Putevi Srbija.

Zanimalo nas je da li će uskoro biti postavljene bankine i kada, i čija je to nadležnost, ili se smatra da su na ovaj način radovi u ovom delu završeni?

Blagovremeno su nam odgovorili:

Dat je nalog izvođaču radova da se na deonici državnog puta II A reda broj 161 od Brestovačke Banje do Brestovca izvrši popravka bankine koja je izvedena od tucanika. U narednom periodu će se realizovati druga faza radova koja će obuhvatati postavljenje odbojne ograde, uzdignute ivičnjake, rigole, zaštitne mreže…

U svakom slučaju, Putevi Srbije još jednom apeluju na učesnike u saobraćaju, a apelu se pridružuje i JP Putevi Srbije, da prilagode brzinu uslovima na putu, drže bezbedno odstojanje i poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Besplatni kardiološki i urološki pregledi u nedelju 6. oktobra u Domu zdravlja

Ist Media

[NAJAVA] Pozorišna predstava VELIKI TALAS donosi dvočasovnu buru uzbuđenja

Miloš Marković

SSP: Novi direktor Opšte bolnice u Boru ne ispunjava uslove po konkursu. Traže reakciju Ministarstva

Ist Media
X