Politika

Glasno za omladinu na izbore izlaze samostalno i poručuju: Mi nemamo šefove u Beogradu

vladimir stojicevic

 

Grupi građana „Glasno za omladinu – Vladimir Stojičević“, kojoj su na lokalnim izborima 2018. za samo 80 glasova izmakla mesta u klupama borske Skupštine, na narednim lokalnim izborima, koji se očekuju 3. aprila, nastupiće samostalno.

Mladi borski aktivisti dobili su te godine 1.058 glasova (4,45%), a da li će četiri godine kasnije biti bolje sreće, zavisi od toga da li će im ostati privrženi stari glasači i da li će privoleti nove.

Mi nemamo šefove u Beogradu, delamo po savesti, bez ikakvih političkih kalkulacija, samostalno, čistog srca i savesti, a u interesu svih meštana borskih sela i građana Bora. Pokušali smo i uložili sve napore da ujedinimo sve opozicione aktere u ovom gradu, kako bismo zaustavili ovo razaranje naših okolnih sela i samog grada od strane ove pogubne vlasti”, navodi se u saopštenuju ove grupe građana.

Ocenjuju da je “vlast je u Boru svesna da je prokockala poverenje svih naših sugrađana i dokazala da su im bitniji njihovi lični interesi i interesi stranih kompanija od naših meštana okolnih sela i svih građana Bora. Zato sada forsira „opoziciju“, koja je do juče glasala svaki budžet i koja će nakon izbora biti u službi održavanja kriminalno-lopovske koalicije na vlasti, a mi samim neujedinjenjem takvima dajemo više na značaju.

Glasno za omladinu zato poziva sve meštane okolnih sela, kao i sve sugrađane koji su voljni da pomognu naš rad da nam se obrate preko našeg maila: glasnozaomladinu@gmail.com ili nam pustite poruku u inbox na fb ili instagram profilu „Glasno za omladinu“.

 

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

GG „Glasno za omladinu“ traži Lokalni akcioni plan za mlade, formiranje Komisije za praćenje kvaliteta vazduha i uređenje dečijih parkića

Marija Dimitrijević

Narodni pokret Srbije: U 2023. godini u Boru povećan sadržaj arsena i kadmijuma u vazduhu

Ist Media

Gradsko veće predložilo otkup zemljišta ski-staza na Crnom Vrhu. Čeka se strateški partner za hotel Jelen

Ist Media
X