Društvo

Ziđin se zahvalio vatrogascima za akciju spasavanja radnika. On je otpušten na kućno lečenje

Zijin direkcija

BOR – Kompanija Srbija Ziđin Koper zahvalila se pripadnicima vatrogasno-spasilačke čete Policijske uprave u Boru koji su danas iz mulja izvukli radnika borske flotacije E.T. (43). On se sada oseća dobro, i nakon pregleda u Opštoj bolnici u Boru otpušten je na kućno lečenje.

Ziđin navodi da se E.T, obavljajući svoje redovne aktivnosti u prvoj smeni, okliznuo i upao u flotacijsko jalovište.

Radnik u trenutku ovog nesrećnog slučaja nije izgubio prisebnost, već je odmah mobilnim telefonom pozvao u pomoć svoje kolege, a oni vatrogasce. Pripadnici vatrogasno-spasilačke čete Policijske uprave u Boru reagovali su munjevito i na lice mesta došli u najkraćem roku. Efikasnom intervencijom, uz pomoć sigurnosne opreme, tri vatrogasca spustila su se do E.T. i za manje od pola sata ga izvukli iz mulja, u kojem je bio do pojasa, navedeno je u saopštenju.

U akciji spasavanja, sve vreme učestvovale su i kolege radnika E.T.

Nakon što je izvučen iz mulja, uprkos tome što je odmah samostalno mogao da hoda, E.T. je preventivno prevezen u gradsku bolnicu, gde je pregledan i utvrđeno je da nema nikakve povrede.

Kompanija se vatrogascima zahvalila za visoki profesionalizam, požrtvovanost i hrabrost koju su pokazali i izrazila najdublje poštovanje za njihov nesebičan i plemenit podvig.

 

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

PROSVETARI ODLUČILI: 1. novembra obustava rada i protest, potom skraćivanje časova

Marija Dimitrijević

PTIČJI GRIP potvrđen kod uginulog labuda nađenog KOD DONJEG MILANOVCA

Marija Dimitrijević

Manji računi komunalnih usluga za 50 odsto. Evo ko ostvaruje pravo

Miloš Marković
X