Hronika

Dvoje Borana UHAPŠENI zbog trgovine NARKOTICIMA, muškarac poznat po tome što je HEROIN čuvao u AJVARU

BOR, (IST Media) – Borska policija je po nalogu tužilaštva odredila zadržavanje do 48 sati J.P. (26) i P.R. (41) oboje iz Bora, zbog postojanja osnova sumnje da su trgovali narkoticima.

U policijskom saopštenju se navodi da su kod dvoje osumnjičenih narkotici otkriveni prilikom izlaska iz autobusa iz pravca Beograda.

„Prilikom pregleda, u torbici kod osumnjičene J.P pronađeno je 342 grama spida, a kod P.R. šest tableta sa liste psihoaktivnih supstanci“, navodi policija.

Oni se terete da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga u saizvršilaštvu i uz  krivičnu prijavu biće sprovedeni tužiocu.

P.R. je ovo peti put da ga hvataju sa narkoticima, zbog čega je u zatvoru odležao više od 10 godina. Prvi put je uhapšen 2005. kada je otkriveno da je u teglama sa ajvarom držao oko 100 grama heroina.

Nakon toga, P.R. je, po izlasku iz zatvora, uhapšen na naplatnoj rampi u Paraćinu, kada je kod njega pronađeno oko 1,1 kilogram heroina, a potom je ponovo lišen slobode, kada ga je policija uhvatila sa 180 grama tog narkotika. na kraju je P.R. čak i snimljen u Zaječaru kako prodaje heroin, zbog čega je bio uhapšen, a sa robije je izašao pre godinu dana.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Pijan prevozio migrante bez vozačke dozvole i još napravio sudar

Ist Media

Za sat i po dve saobraćajne nezgode na novom putu ka Zaječaru

Ist Media

PRIPREME ZA GREJNU SEZONU: Trojica muškaraca uhvaćena u krađi drva

Miloš Marković
X