DruštvoНекатегоризовано

Realizacija projekta „Zanimljiva geografija Evropske unije“

ZAJEČAR (IST Media, Snežana Stanojević) Timočki omladinski centar Zaječar uz finansijsku podršku Kancelarije za evropske integracije raspisao je konkurs za odabir neformalnih grupa za organizaciju interkulturalne večeri u Zaječaru.

 

Projekat „Zanimljiva geografija Evropske Unije“ ima za cilj da mladima u Zaječaru promoviše mogućnosti, vrednosti i bogatsvo kulturoloških različitosti Evropske unije kroz niz aktivnosti od kojih je jedna interkuluturalno veče kreirano od strane mladih za mlade kada će predstaviti jednu od članica EU.

 

Konkurs je namenjen srednjoškolcima, učenicima zaječarskih srednjih škola, uzrasta od 15 do 19 godina, koji okupljeni u neformalne grupe od minimum pet članova žele da sami osmisle i volonterski organizuju interkulturalno veče za svoje vršnjake, roditelje i sugradjane tokom koje će predstaviti jednu od država članica Evropske unije po svom izboru.

 

Potrebno je da ukratko opišu koju bi državu članicu EU predstavili, zašto baš nju i na koji kreativni način i isto tako navedu šta im je sve potrebno od materijala, jer će ideje moći da se podrže u iznosu od 40 hiljada dinara.
Konkurs je otvoren do srede, 30. septembra.

 

Tim Timočkog omladinskog centra će od pristiglih prijava do 2. oktobra odabrati najbolje četiri ideje i sa članovima ovih neformalnih grupa dalje razvijati i planirati ove aktivnosti.

 

Planirano je da se interkulturalno veče održi 16. oktobra u popodnevnim satima na Trgu u Zaječaru ili drugoj lokaciji na otvorenom.

 

Projekat „Zanimljiva geografija Evropske Unije“ sprovodi Timočki omladinski centar, a finansira Kancelarija za evropske intergracije Vlade Republike Srbije.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

PROSVETARI ODLUČILI: 1. novembra obustava rada i protest, potom skraćivanje časova

Marija Dimitrijević

PTIČJI GRIP potvrđen kod uginulog labuda nađenog KOD DONJEG MILANOVCA

Marija Dimitrijević

Manji računi komunalnih usluga za 50 odsto. Evo ko ostvaruje pravo

Miloš Marković
X