Zorana Mihajlović obećala Majdanpečanima: Ulagaćemo u putnu infrastrukturu

799 0

MAJDANPEK, (IST Media, J.B.K.) U 2016. obnavljaće se put Majdanpek – Kučevo i put Donji Milanovac – Golubac i u 2015. i 2016. u opštini Majdanpek ukupno će biti uloženo 250 miliona dinara u putnu infastrukturu, rekla je Zorana Mihajlović, potpredsednica SNS i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

 

Ona je pozvala građane Majdanpeka da glasaju reformsku listu SNS, jer treba da se „podigne Majdanpek, da se u njemu ponovo živi kao nekada“.

 

DSC_7192

 

Nakon Majdanpeka, Zorana Mihajlović posetila je i Donji Milanovac u kome će, prema njenim rečima, u narednih godinu biti izgrađeno novo pristanište koje će značajno doprineti razvoju tog dela Srbije.

 

Vlada Srbije nastavlja da ulaže u Donji Milanovac i tu će se graditi novo pontonsko pristanište, trenutno se radi projektno-tehnička dokumentacija i kada se izaberu izvođači radova očekujemo da u narednih godinu dana imamo novo pristanište.- rekla je Mihajlovićeva.

 

„Pored Beograda i Novog Sada, ovo je treći grad u kome imamo takvu vrstu pristajanja brodova i i takvo pristanište“, podsetila je ministarka Mihajlović.

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

X