Politički marketingPolitikaНекатегоризовано

Zorana Mihajlović obećala Majdanpečanima: Ulagaćemo u putnu infrastrukturu

MAJDANPEK, (IST Media, J.B.K.) U 2016. obnavljaće se put Majdanpek – Kučevo i put Donji Milanovac – Golubac i u 2015. i 2016. u opštini Majdanpek ukupno će biti uloženo 250 miliona dinara u putnu infastrukturu, rekla je Zorana Mihajlović, potpredsednica SNS i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

 

Ona je pozvala građane Majdanpeka da glasaju reformsku listu SNS, jer treba da se „podigne Majdanpek, da se u njemu ponovo živi kao nekada“.

 

DSC_7192

 

Nakon Majdanpeka, Zorana Mihajlović posetila je i Donji Milanovac u kome će, prema njenim rečima, u narednih godinu biti izgrađeno novo pristanište koje će značajno doprineti razvoju tog dela Srbije.

 

Vlada Srbije nastavlja da ulaže u Donji Milanovac i tu će se graditi novo pontonsko pristanište, trenutno se radi projektno-tehnička dokumentacija i kada se izaberu izvođači radova očekujemo da u narednih godinu dana imamo novo pristanište.- rekla je Mihajlovićeva.

 

„Pored Beograda i Novog Sada, ovo je treći grad u kome imamo takvu vrstu pristajanja brodova i i takvo pristanište“, podsetila je ministarka Mihajlović.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

SSP: U Zdravstvenom centru u Boru sve veći nedostatak stručnih kadrova. EEG aparat neophodan a ne radi

Miloš Marković

Borski SSP pozvala građane da joj se obrate ukoliko im je uskraćeno pravo na olakšice koje im pripadaju

Ist Media

Počela sednica SG Bora. Na dnevnom redu završni račun i kadrovske promene. Odbačeno više predloga opozicije

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X