Zorana Mihajlović obećala Majdanpečanima: Ulagaćemo u putnu infrastrukturu

738 0

MAJDANPEK, (IST Media, J.B.K.) U 2016. obnavljaće se put Majdanpek – Kučevo i put Donji Milanovac – Golubac i u 2015. i 2016. u opštini Majdanpek ukupno će biti uloženo 250 miliona dinara u putnu infastrukturu, rekla je Zorana Mihajlović, potpredsednica SNS i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

 

Ona je pozvala građane Majdanpeka da glasaju reformsku listu SNS, jer treba da se „podigne Majdanpek, da se u njemu ponovo živi kao nekada“.

 

DSC_7192

 

Nakon Majdanpeka, Zorana Mihajlović posetila je i Donji Milanovac u kome će, prema njenim rečima, u narednih godinu biti izgrađeno novo pristanište koje će značajno doprineti razvoju tog dela Srbije.

 

Vlada Srbije nastavlja da ulaže u Donji Milanovac i tu će se graditi novo pontonsko pristanište, trenutno se radi projektno-tehnička dokumentacija i kada se izaberu izvođači radova očekujemo da u narednih godinu dana imamo novo pristanište.- rekla je Mihajlovićeva.

 

„Pored Beograda i Novog Sada, ovo je treći grad u kome imamo takvu vrstu pristajanja brodova i i takvo pristanište“, podsetila je ministarka Mihajlović.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Napiši komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X