ŽKK Bor još bez pobede ove sezone u Prvoj ligi Srbije

244 0

BOR ( IST Media, Vladan Tričković ) Košarkašice Bora su u 8. kolu Prve ženske lige Srbije poražene na svom terenu od ekipe Novosadska ŽKA rezultatom  45-85. Ovo je sedmi poraz na parketu, ukupno osmi u prvenstvu ( da podsetimo, Boranke u prethodnom kolu nisu otputovale na gostovanje Spartaku u Subotici i time su izgubile bodove za zelenim stolom, rezultat registrovan 20-0 u korist Subotičanki).

 

kosarkasice 2

 

Borski “vrtić ” nije imao niti snage niti kvaliteta da se suprotstavi mnogo iskusnijem protivniku iz Novog Sada pa rezultat prikazuje realan odnos snaga na terenu. Očigledno je da i borska publika polako gubi interesovanje za mečeve mladih dama jer je samo pitanje kolika će razlika biti u korist protivnica na kraju utakmice. Ambiciozni stručnjak Boranki Alan Tošić idalje veruje da dva, tri pojačanja mogu promeniti fizionomiju ekipe i da onda opstanak u društvu najboljih ima realne osnove.

 

Amaterski pristup sportu u organizacionom i strateškom smislu može se obiti o glavu većini sportskih kolektiva u Boru, između ostalog i ŽKK Bor. Bez adekvatnih pojačanja u igračkom kadru i korenitih promena u rukovodstvu kluba koje praktično i ne postoji, borski klub će i u nastavku prvenstva biti topovska hrana u Prvoj ženskoj ligi Srbije.

 

U narednom kolu Boranke gostuju ekipi ŠumadijeKragujevcu koja zauzima deveto mesto sa deset osvojenih bodova.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Napiši komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X