ŽKK Bor još bez pobede ove sezone u Prvoj ligi Srbije

287 0

BOR ( IST Media, Vladan Tričković ) Košarkašice Bora su u 8. kolu Prve ženske lige Srbije poražene na svom terenu od ekipe Novosadska ŽKA rezultatom  45-85. Ovo je sedmi poraz na parketu, ukupno osmi u prvenstvu ( da podsetimo, Boranke u prethodnom kolu nisu otputovale na gostovanje Spartaku u Subotici i time su izgubile bodove za zelenim stolom, rezultat registrovan 20-0 u korist Subotičanki).

 

kosarkasice 2

 

Borski “vrtić ” nije imao niti snage niti kvaliteta da se suprotstavi mnogo iskusnijem protivniku iz Novog Sada pa rezultat prikazuje realan odnos snaga na terenu. Očigledno je da i borska publika polako gubi interesovanje za mečeve mladih dama jer je samo pitanje kolika će razlika biti u korist protivnica na kraju utakmice. Ambiciozni stručnjak Boranki Alan Tošić idalje veruje da dva, tri pojačanja mogu promeniti fizionomiju ekipe i da onda opstanak u društvu najboljih ima realne osnove.

 

Amaterski pristup sportu u organizacionom i strateškom smislu može se obiti o glavu većini sportskih kolektiva u Boru, između ostalog i ŽKK Bor. Bez adekvatnih pojačanja u igračkom kadru i korenitih promena u rukovodstvu kluba koje praktično i ne postoji, borski klub će i u nastavku prvenstva biti topovska hrana u Prvoj ženskoj ligi Srbije.

 

U narednom kolu Boranke gostuju ekipi ŠumadijeKragujevcu koja zauzima deveto mesto sa deset osvojenih bodova.

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Leave a comment

Your email address will not be published.

X