Ekonomija

ZIJIN PREUZIMA RTB Bor 18. decembra, Spaskovski ostaje još tri godine

BOR, (IST Media) Kineski Zijin zvanično će preuzeti RTB Bor 18. decembra, a dosadašnji generalni direktor Blagoje Spaskovski će u toj kompaniji ostati još tri godine pod ugovorom, rekao je Spaskovski, a prenosi Solarismedia.

On je na svečanosti povodom 65 godina Planinarskog doma na planini Stol rekao da će se i dalje „truditi da doprinese razvoju i RTB-a i grada Bora“.

“Kineski prijatelji i novi vlasnici RTB pomoći će nam, sem ostalog, i da osavremenimo i obogatimo Muzej rudarstva i metalurgije na svetskom nivou a postoje realni izgledi da se sagradi i posebna muzejska zgrada”, rekao je Spaskovski.

On je dodao da je ponosan na svoj dosadašnji rad i da je ubeđen da će RTB i Bor za pet, šest godina dostići ogroman razvoj u svakom pogledu.

Spaskovski predviđa da će se proizvodnja u RTB-u više nego utrostručiti, što garantuje i puniji lokalni budžet i bolji standard građana.

 

 

 

 

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Ministarstvo finansija: Kineske firme najveći izvoznici Srbije sa 2,5 milijardi evra

Ist Media

Ziđin: U “Novom Cerovu” obustavljena proizvodnja zbog blokade puta. Većina radnika biće upućena na godišnji odmor

Ist Media

Nakon novog kolektivnog ugovora, osnovna zarada zaposlenih u Srbija Ziđin Koper veća za oko 16 odsto

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X