Društvo

Ziđin Majning uručio vrednu opremu vrtiću Dečija radost

Zijin Mining vrtic donacija 2

Nov nameštaj i oprema za Dečiju radost; Foto: Ist media

Kompanija Srbija Ziđin Majning, koja je vlasnik rudnika bakra Čukaru Peki, donirala je predškolskoj ustanovi “Bambi” ormare, krevete i posteljinu. Oprema čija je vrednost 1,1 milion dinara, uručena je danas vrtiću “Dečija radost” i postavljena u svim učionicama.

Ova oprema je uručena posredstvom Udruženja roditelja “Bebironče”, koje je do sada, za predškolske ustanove, obezbedilo donacije u vrednosti 2,5 miliona dinara.

Džou Bin, menažer CSR sektora Srbija Ziđin Majning, rekao je da je velika čast što je ova kompanija, kako je rekao “deo dečijeg odrastanja, jer su deca budućnost svake porodice i države”.

Iskreno se trudimo da sva deca u Boru, među kojima je i više od 1200 mališana koji pohađaju Predškolsku ustanovu za decu “Bambi”, budu uvek srećna i vesela, kao i da uslovi njihovog boravka u školama i u vrtićima budu što bolji, a period njihovog odrastanja što kvalitetniji i lepši, rekao je Džou Bin.

Dzou Bin Zijin Mining
Dzou Bin: Poštujemo potrebe lokalnog stanovništva, a naročito roditelja i dece

Naglasio je da je cilj ove rudarske kompanije da omogući bolji standard i uslove života svim Boranima, i da iz tog razloga posebnu pažnju poklanjaju roditeljima i deci jer porodica je temelj društva.

Naša kompanija je realizovala brojne projekte podrške, poštujući upravo potrebe lokalnog stanovništva, a naročito roditelja i dece. Uspostavili smo odličnu saradnju sa obrazovnim instucijama, među kojima je i Predškolska ustanova Bambi kao i sa organizacijama i udruženjima među kojima se Udruženje roditelja „Bebironče” izdvaja važnim programima i projektima namenjenim porodicama, naglasio je on.

SZM, ranije je nameštajem opremila borske vrtiće ali i donirala novo dostavno vozilo.

 

 

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

[AUDIO] Da li je navodna ideja o nuklearnom pogonu u Boru poslužila za nastavak “rata” SPS-a i SNS-a? Kinezi tvrde da im nuklearka ne pada na pamet

Ist Media

[VIDEO] Borski srednjoškolci poručuju: Nisi faca ako prekoračuješ brzinu!

Ist Media

Meštani Suvaje posle tri decenije dobili uredno snabdevanje vodom. Srbija Ziđin Majning izdvojila 1,5 miliona evra

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X