Društvo

Ziđin Koper nastavio opremanje informatičkih učionica osnovnih škola

 

Srbija Ziđin Koper nastavila je sa podrškom osnovnim borskim školama uručivši školi “3 oktobar” donaciju vrednu 600.000 dinara.

Sredstva su utrošena za opremanje informatičkog kabineta, kupovinu multifunkcione kompjuterske opreme i dva velika TV uređaja.

Nastava u jednoj od većih borskih škola, koju pohađa 700 učenika, biće unapređena primenom modernih digitalnih uređaja.

Novac smo iskoristili za kupovinu kompjuterske opreme, multifunkcionaog štampača i dva televizora. Ovi pokloni unaprediće obrazovanje naših učenika, naročito u oblasti informacionih tehnologija. Takođe, olakšaće im komunikaciju sa đacima iz drugih evropskih zemalja sa kojima su povezani programom “Internacionalnog prijateljstva”, rekla je direktorka ove škole Snežana Savićević.

Snežana Savić

Ona napominje da su zahvaljujući ovoj donaciji u ovom trenutku stvoreni svi uslovi da zajedno sa vršnjacima iz Portugalije, Francuske i Turske učenici prate interaktivnu nastavu i neguju prijateljstva.

Zamenik generalnog direktora Zou Gang, istakao je da će kompanija nastaviti da pruža nesebičnu pomoć školskim ustanovama u podizanju kvaliteta obrazovanja u Boru i Majdanpeku.

Zou Gang zijin

Srećan sam što smo doprineli boljem i sadržajnijem obrazovanju učenika ove osnovne škole. Plan kompanije je da i u budućnosti društveno odgovorne aktivnosti usmeri ka ulaganjima u znanje novih generacija. Nadam se da ćemo u saradnji sa Gradskom upravom i lokalnom zajednicom izgraditi bolje uslove školovanja za našu decu – kazao je on.

Srbija Ziđin Koper pocetkom jula uručila je Osnovnoj školi „Branko Radičević“ računarsku opremu vrednu oko pola miliona dinara.

 

 

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

MUP pozvao građane da predlože gde pojačati kontrolu merenja brzine u saobraćaju

Ist Media

Počela izgradnja novog dečjeg vrtića – Od iduće godine bez liste čekanja za upis dece

Ist Media

KONAČNO: Bolnica u Majdanpeku dobila uređaj za sterilisanje hirurških instrumenata i opreme

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X