Društvo

Ziđin Koper i Ziđin Majning najboljim odbojkašicama na planeti dodelile novčanu nagradu

odbojkasice Zijin

 

Na prijemu ženske odbojkaške reprezentacije Srbije koja je  minulog vikenda osvojila zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu, prisustvovalo je i rukovodstvo podružnica Ziđin Majning Grupe koje posluju u Srbiji i koje su košarkašicama dodelile novčanu nagradu.

Dve kinesko-srpske kompanije, Srbija Ziđin Koper i Srbija Ziđin Majning, uputile su pre toga čestitku Odbojkaškom savezu Srbije i ženskoj odbojkaškoj reprezentaciji u kojoj se, između ostalog, kaže:

Kina i Srbija su čelični prijatelji, pa je sasvim jasno zašto dve zemlje dele ljubav prema istim stvarima. Odbojka je jedan od najpopularnijih sportova u Kini, posebno ženska, pa smo sa velikim uzbuđenjem pratili sve vaše mečeve, bodrili vas i radovali se svakoj vašoj pobedi. Skor 12 od 12 može da dosegne samo veliki tim, a ženska odbojkaška reprezentacija Srbije to u pravom smislu reči jeste. Pobediti u 12 od 12 utakmica ravno je podvigu kakav je svojstven samo šampionima, a zlatne devojke iz Srbije su drugi put zaredom to dokazale i pokazale. Ubedljive, nesalomive, istrajne, hrabre, odvažne i nežne. To su odbojkašice Srbije koje zaslužuju divljenje i poštovanje celog sveta.

U ime našeg prijateljstva, velike naklonosti i ljubavi prema odbojci, a u znak podrške i divljenja prema ženskoj odbojkaškoj reprezentaciji Srbije, odlučili smo da nagradimo vaš fantastični trijumf na Svetskom prvenstvu za odbojkašice 2022. Želimo vam da nastavite putem koji vodi do novih sjajnih odličja, do novih pobeda, do novih visina. Vrata naše dve kompanije koje posluju u Boru su vam uvek otvorena i biće nam izuzetna čast da nas, u pauzama između treninga i takmičenja, posetite. Srećno u nove pobede!”

 

 

 

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Gradsko veće u Boru predložilo kadrovske promene u Sportskom centru i Vodovodu

Ist Media

Članovi Senata Univerziteta u Beogradu u poseti Srbija Ziđin Koper

Ist Media

Povratak Živorada Žike Petrovića – novi direktor JKP Vodovod u Boru – Sindikat upozorava: Zaposleni rade u nehumanim uslovima

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X