Društvo

Zbog starih pločica posekotine na bazenu. Direktor: Svakog jutra kontrolišemo, ali su pločice dotrajale i puknu tokom dana

bazeni bor

 

Udruženje građana Glasno za omladinu, upozorilo je da su se u nedelju na bazenima Sportski centar Bobana Momčilović Veličković povredila tri deteta ali da nije bilo medicinskog osoblja koji bi im pružili pomoć.

Udruženje ocenjuje da direktor ove ustanove ne obavlja dobro organizaciju posla jer nije bilo medicinskog osoblja, dok na Borskom jezeru ima medicinskog osoblja ali nema spasioca.

Vršilac dužnosti direktora Sportskog centra Zaviša Milosavljević, potvrdio je za Ist media da je zaista došlo do manjih posekotina kod kupača od polomljenih pločica, ali da se to dogodilo zbog dugogodišnjeg neodržavanja.

Svako jutro pre otvaranja bazena obilazimo ceo prostor kako bi proverili da li je sve u redu. Međutim, zbog neulaganja više decenija i stalnog ‘krpljenja’, dešava se da neka pločica pukne u toku dana i onda se desi neprijatna situacija. U ime svih zaposlenih mi se najiskrenije izvinjavamo, i nadamo se da će uoči naredne letnje sezone bazeni biti renovirani, rekao je Milosavljević.

On je rekao da na borskim bazenima o kupačima brinu četiri spasioca, a da se danas završa kupališna sezona na glavnoj plaži Borskog jezera a samim tim i prestanak pružanja usluga spasilačke službe i medicinskog osoblja.

 

 

 

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Ambasador Kine u poseti rudniku Čukaru Peki

Ist Media

Preventivni pregledi štitaste žlezde u nedelju 3. marta

Ist Media

INSTAGRAM KRIVELJ. O pregovorima zbog blokade pohvalila se ministarka, ali bez reči o rešenju

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X