Zbog snega na saobraćajnici Bor – Selište, nekoliko vozila sletelo s puta

294 0

BOR, (IST Media) Zbog neočišćenog snega i klizavog kolovoza na deonici Bor – Selište, više automobila je tokom popodneva sletelo van puta, ali na sreću nema povređenih, rekli su za IST Medija očevici.

 

U Odeljenju saobraćajne policije PU Bor, nisu isključili mogućnost da su neka vozila sletela sa puta zbog neočišćenog snega koji u Boru pada skoro osam sati, ali pretpostavljaju da nema povređenih i da je materijalna šteta male vrednosti.

 

„Za sada nemamo nijednu prijavu, pa pretpostavljamo da se ne radi o ozbiljnim udesima. Pretpostavljam da se vozači sami snalaze i vraćaju automobile na kolovoz“, rekao nam je dežurni saobraćajac.

 

Ova deonica puta, kako smo saznali, više nije prvog prioriteta iako je jedini kvalitetan put koji iz Bora vodi ka Paražinu i dalje ka Beogradu i Nišu

 

Direktor JKP „3. oktobar“ u Boru Dalibor Orsovanović nam je rekao da je održavanje tog puta u nadležnosti firme „Štrabag“ iz Zaječara.

 

Policija ne preporučuje kretanje na put bez preke potrebe, a ako je to neizbeđno, savetuje opreznu vožnju.

 

U auti-moto Savezu Srbije su nam napomenuli da je put Bor – Žagubica preko Crnog vrha zabranjen za teretna vozila sa prikolicom, i da je jedno takvo vozilo, koje se oglušilo o preporuku, trenutno zaglavljeno u snegu.

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

There are 1 comments

  1. Sta bi sa obecanjem novog „ministra“ za sneg !?
    Mozda je bolje da se saceka bar April pa da se proglasi uspesnom pripremom i borbom protiv sneznih padavina ili naslaga….

    Reply

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

X