HronikaTema danaНекатегоризовано

Zbog snega na saobraćajnici Bor – Selište, nekoliko vozila sletelo s puta

BOR, (IST Media) Zbog neočišćenog snega i klizavog kolovoza na deonici Bor – Selište, više automobila je tokom popodneva sletelo van puta, ali na sreću nema povređenih, rekli su za IST Medija očevici.

 

U Odeljenju saobraćajne policije PU Bor, nisu isključili mogućnost da su neka vozila sletela sa puta zbog neočišćenog snega koji u Boru pada skoro osam sati, ali pretpostavljaju da nema povređenih i da je materijalna šteta male vrednosti.

 

“Za sada nemamo nijednu prijavu, pa pretpostavljamo da se ne radi o ozbiljnim udesima. Pretpostavljam da se vozači sami snalaze i vraćaju automobile na kolovoz”, rekao nam je dežurni saobraćajac.

 

Ova deonica puta, kako smo saznali, više nije prvog prioriteta iako je jedini kvalitetan put koji iz Bora vodi ka Paražinu i dalje ka Beogradu i Nišu

 

Direktor JKP “3. oktobar” u Boru Dalibor Orsovanović nam je rekao da je održavanje tog puta u nadležnosti firme “Štrabag” iz Zaječara.

 

Policija ne preporučuje kretanje na put bez preke potrebe, a ako je to neizbeđno, savetuje opreznu vožnju.

 

U auti-moto Savezu Srbije su nam napomenuli da je put Bor – Žagubica preko Crnog vrha zabranjen za teretna vozila sa prikolicom, i da je jedno takvo vozilo, koje se oglušilo o preporuku, trenutno zaglavljeno u snegu.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Uhapšen makedonski državljanin. Pokrao magacin kineske firme

Ist Media

Boranin vozilom udario policajca na motoru

Ist Media

Trostruko ubistvo u Knjaževcu. Osumnjičenom određeno zadržavanje do 48 sati

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X