Zbog problema sa krovnom konstrukcijom odložen početak sezone kupanja na zatvorenim bazenima

300 0

BOR (IST Media, Ivana Milovanović) Zatvoreni bazeni Ustanove “Sportski centar Bor” ove sezone biće otvoreni za kupače krajem novembra. Razlog kašnjenja je saniranje krovne konstrukcije, koje bi, prema rečima v.d. direktora Aleksandra Dimitrijevića, trebalo da počne naredne nedelje.

 

“Očekujem da izvođači sa radom počnu već sledeće nedelje i da do kraja novembra bazeni budu otvoreni za kupače, s obzirom na to da se ne radi o velikoj površini krova koju je neophodno sanirati, ali u ovim uslovima bazeni nisu bezbedni za kupače”, rekao je Dimirijević za IST Media.

 

1013_zatvoreni_bazeniPrema Dimitrijevićevim rečima, osnovni razlog što do sada ništa nije urađeno na sanaciji krova jeste taj ovi radovi nisu predviđeni Planom poslovanja za ovu godinu.

 

“Mi ne možemo ništa mimo plana da radimo. Kapitalna održavanja radi Opština, a sada čekamo saglsnost iz Opštine da mi možemo da izvedemo radove,” izjavio je Dimitrijević.

 

Inače, sezona kupanja na zatvorenim bazenima u Boru prošle godine počela je 20. oktobra, a cena ulaznice iznosila je 100 dinara.

 

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Leave a comment

Your email address will not be published.

X