Završnica „Borsko-Braničevskog GAGA RALLY 2021“ na Borskom jezeru

556 0

 

Grad Bor biće domaćin Međunarodog auto reli takmičenja „Borsko – Braničevski  G.A.G.A  RALLY 2021“ koji će se održati od 13. do 15. avgusta. Start trke je u Velikom Gradištu, a voziće se kroz šest opština, do cilja na Borskom jezeru.

Do sada je prijavljen 31 takmičar, od toga 6 iz inostranstva, a u organizaciji učestvuje 250 ljudi koji će brinuti o bezbednosti takmičenja.

U zadnjih 25 godina nikada nije se deslo da se ovakav reli, koji se boduje za centralno evropsku zonu i vozi na ovolikoj površini. Voziće se 565 km, reli je izuzetno zahtevan, kompleksan i težak, to je pravi reli, istakao je Života Milić, predsednik „GAGA AVALA“ reli kluba i organizator takmičenja, i dodao da je ovo 73. trka u realizaciji  njegovog kluba.

Završni dan je u Boru gde će najuspešnijima biti dodeljene nagrade.

Boru je pripala čast da završna manifestacija bude kod nas, pa će pored sportskog dešavanja u sklopu završnog dana u saradnji sa Turističkom organizacijom i Centrom za kulturu biti priređen i kulturno umetnički program, a u 21 čas biće priređen koncert Nikoline Kovač, rekao je Igor Janković, član Gradskog veća zadužen za sport.

 

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

X