Ekonomija

Zakazan 4. pokušaj prodaje imovina nekadašnjeg hotela Kastrum u Gamzigradskoj banji

gamzigradska banja

foto: Ist media

Nakon prve, druge i treće neuspešne prodaje imovine preduzeća Romulijana u Gamzigradskoj banji, stečajni upravnik je zakazao četvrtu prodaju ovog preduzeća u čijem sastavu se nalazi 12 građevinskih objekata ukupne površine 5.163,52 m2 , kao i pokretna imovina prema specifikaciji u prodajnoj dokumentaciji. Početna cena iznosi 72.274178,00 dinara.

Kako pišu zaječarski mediji, za učešće u postupku prodaje, potrebno je da nakon dobijanja profakture, izvrše uplatu radi otkupa prodajne dokumentacije u iznosu od 300.000,00 dinara, uvećanu za PDV.

Otkup prodajne dokumentacije biće obavljen do 13. februara, a krajnji rok za uplatu depozita, odnosno dostavljanje prvoklasne bankarske garancije i razgledanje imovine ističe 17. februara. Iznos depozota je 41.299.530,00 dinara.

Rok za predaju obrasca prijave za učešće radi prvovremenog evidentiranja je do 19. februara, dok je rok za potpisivanje kupoprodajnog ugovora (3 radna dana od dana javnog nadmetanja) do 27. februara. Krajnji rok za naplatu kupoprodajne cene (10 dana od dana zaključenja kupoprodajnog ugovor) je 9. marta.

Javno nadmetanje biće održano 22. februara u 11.00 časova u Agenciji za licenciranje stečajnih upravnika u Beogradu.

 

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Najbolji student rudarskog fakulteta došao u Bor. Kaže da odgovorno rudarstvo ima perspektivu

Ist Media

Su Yongding novi generalni direktor Srbija Ziđin Majning

Ist Media

Ambasador Narodne Republike Kine u Srbiji posetio dve kompanije iz sastava Ziđin Majning

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X