PolitikaНекатегоризовано

Zaječarski odbornici biraju novog predsednika skupštine

ZAJEČAR (IST Media, Snežana Stanojević) Danas će u Zaječaru biti održana 98. sednica Skupštine grada zakazana po hitnom postupku na kojoj će pored izbora članova Verifikacionog odbora i potvrdjivanja mandata odbornika, odbornici razmatrati i Predlog za izbor predsednika Skupštine grada Zaječara, prenosi radio Magnum.

 

Za predsednika Skupštine predložen je Stefan Zankov, odbornik sa izborne liste „Srpska napredna stranka-Aleksandar Vučić“. Zankova je za predsednika Skupštine predložila grupa od 25 odbornika. Prema Poslovniku Skupštine grada Zaječara, kandidata za predsednika Skupštine može da predloži najmanje 1/3 odbornika.

 

10339634_881047568608551_2081545173921164245_n

 

Stefan Zankov

 

U kratkoj biografiji Zankova navodi se da je osnovnu školu i Gimnaziju završio u Zaječaru, a zvanje inženjer elektotehnike na smeru za telekomunikacije stekao je na Elektronskom fakultetu u Nišu.
Od 2004. godine je bio poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srbije u četiri mandata. U periodu od 2004-2007. godine obavljao je funkciju potpredsednika Narodne skupštine Republike Srbije, a u periodu od 2007-2008. funkciju predsednika Odbora za industriju Narodne skupštine Republike Srbije. Četiri puta je biran za odbornika u Skupštini grada Zaječara.

 

Trenutno obavlja poslove saradnika za planiranje i operativno upravljanje elektroenergetskog sistema u preduzeću Operator distributivnog sistema „EPS distribucija“ Beograd.
Jedan je od osnivača i član Glavnog odbora Srpske napredne stranke.

 

Početak sednice zakazan je za 17 i 30.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Boru odobrena toksikološka stanica, ali nema ko da radi

Miloš Marković

Irena Živković: Restrikcije vode u Krivelju su posledica rudarenja

Ist Media

Sednica Skupštine Grada Bora: Budžet nikad veći, ali poslovanje javnih preduzeća u debelom minusu

Miloš Marković

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X