Zaječarska pivara poziva sve na proslavu 118. rođendana

364 0

ZAJEČAR, Koncertom KUD Zaječar, Ane Sević i Ace Lukasa, kao i velikim vatrometom u društvu Zaječaraca i drugih posetilaca, Zaječarska pivara u subotu na Popovoj plaži proslavlja 118 godina postojanja.

 

Posetioci će uživati u dobrom Zaječarskom pivu po promotivnim cenama. Za kraj večeri planiran je veliki vatromet uz zvuke trubačkog orkestra Kristijana Azirovića.

 

pivara

 

„Zaječarsko pivo tokom ove godine ostvarilo je neverovatan uspeh. Zahvaljujući kvalitetu i bogatom ukusu, broj ljubitelja Zaječarskog raste iz dana u dan. Drago nam je što ćemo imati priliku da zajedno sa građanima Zaječara proslavimo 118. rođendan i na taj način krunišemo još jednu uspešnu poslovnu sezonu. U ime svih zaposlenih želim da zahvalim onima koji su ‘Uvek za… Zaječarsko’ i pozovem ih na druženje!“, izjavio je Aleksandros Danilidis, direktor kompanije HEINEKEN u Srbiji.

 

Pivara u Zaječaru jedna je od najstarijih pivara u Srbiji. Iako je proizvodnju započela davne 1875. godine, 1895, kada je počela industrijska proizvodnja piva, smatra se godinom zvaničnog početka poslovanja.

 

heineken logo

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Leave a comment

Your email address will not be published.

X