(ZAJEČAR) 19. jun, Novi filmski hitovi u Zaječaru

228 0

ZAJEČAR (IST Media, Snežana Stanojević) U petak 19. juna u Pozorištu Timočke krajine “Zoran Radmilović” biće prikazana 3 dugometražna filma iz najnovije svetske filmske produkcije.

 

17.00 h – U MOJOJ GLAVI 3D
Uloge: Amy Poehler, Bill Hader, Mindy Kaling, Phyllis Smith
Režiser:Pete Docter
Da li ste se ikad zapitali šta se događa u nečijoj glavi? Dizni-Piksarov originalni novi film „U mojoj glavi“, otići će upravo tamo da sazna odgovor na to pitanje.
SINHRONIZOVANO!

 

19.00 h – SVET IZ DOBA JURE 2D
Uloge: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Vincent D’Onofrio, Jake Johnson
Režiser: Colin Trevorrow
Stiven Spilberg se vraća kao izvršni producent dugo očekivanog nastavka inovativnog „Parka iz doba jure“, „Svet iz doba jure“. Kolin Trevorov režira ovu epsku akcionu avanturu prema scenariju koji je napisao sa Derekom Konolijem.

 

JWSuperBowlTrailer-Raptors1

 

21.00 h – POLTERGEIST – KUĆNI DUH 3D
Uloge: Kreg Nelson, Džobet Vilijams, Dominik Djun
Režija: Tobi Huper
U početku duhovi izgledaju prijateljski nastrojeni dok zabavljaju porodicu raznim trikovima, međutim ne prolazi mnogo vremena kada ova misteriozna bića postaju loša – oni zastrašuju porodicu Friling, ugrožavajući i njihove živote oživelim dvorišnim stablom i ubistvenom lutkom-klovnom, dok konačno ne otmu Kerol En u ostavu dečje sobe, koja izgleda predstavlja ulaz u drugu dimenziju. Porodica Friling na sve načine pokušava da spasi najmlađe dete iz ruku zlih sila.

 

Poltergeist-Banner

 

Cena karata je 250 dinara.

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Leave a comment

Your email address will not be published.

X