Društvo

Za STARE dugove NOVO zaduženje Toplane

BOR, (IST Media) Članovi gradskog Veća Bora, na sednici zakazanoj za sutra (13. februar), treba da daju saglasnost na odluku Nadzornog odbora JKP Toplana Bor za kreditno zaduženje od 180 miliona dinara za plaćanje energenata za grejnu sezonu 2019/2020. godine a garant će biti JKP za stambene usluge.

Toplana treba da se zaduži kod AIK banke, a kredit će vratiti uz grejs period od septembra 2020. godine na četiri mesečne rate.

Većnici treba da donesu predlog za javnu raspravu o izradi plana detaljne regulacije interne obilaznice (koja će se protezati od pekare na ulazu u Bor do puta za Ziđin Bor Copper ka selu Oštrelj kako bi se teška vozila izmestiti iz grada) a koju će najviše koristiti kompanija Ziđin.

Prema našim saznanjima, predviđa se da projekat i radove izvede JP Putevi Srbije.

Na dnevnom redu gradskog Veća naći će se i predlog odluke o izradi Plana detaljne regulacije područja vetroelektrane VE Crni vrh na teritoriji grada Bor o čemu smo pisali OVDE.

Na dvenom redu naći će se i predlozi rešenja o davanju saglasnosti na programe rada ustanova u Boru.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Batut: Zbog posledica pušenja u Srbiji godišnje umre oko 19.000 ljudi

Miloš Marković

IT karijera u Srbiji – gde početi i kako uspešno napredovati

Ist Media

In memoriam: Nebojša Dimitrijević (1959-2024)

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X