PolitikaTema danaНекатегоризовано

Za gradonačelnika Zaječara ponovo izabran Boško Ničić (URS)

ZAJEČAR, (IST Media) Boško Ničić, sa liste Ujedinjeni regioni Srbije (URS), na današnjoj sednici gradske Skupštine ponovo je izabran za gradonačelnika Zaječara .

 

Za Ničića, koji je ovu funkciju obavljao i u prethodnom mandatu, glasali su odbornici URS-a, Socijalističke partije Srbije i Demokratske stranke, koji će imati većinu (28) od pedeset odborničkih mesta

 

Višesatna sednica obilovala je oštrom retorikom nekadašnjih partijskih partnera, sadašnjeg gradonačelnika i lidera Pokreta radnika i seljaka, a sada Pokrenimo Zaječar, estradnog menadžera Saše Mirkovića.

 

Nakon više opomena Mirkoviću zbog povrede poslovnika od strane predsednika Skupštine, on je udaljen sa sednice, posle čega su salu napustili i ostali odbornici Srpske napredne stranke.

 

Mesto predsednika grdske Skupštine je otalo nepromenjeno u odnosu na prošli saziv, i na njenom čelu će ponovo biti Ivan Joković iz URS-a.

 

Zamenik gradonačelnika u predstojećem periodu biće Zoran Mančić iz DS-a, partije koja je posle osam godina u opoziciji ponovo u vlasti u Zaječaru.

 

 

Boško Ničić (foto: Šumadija press)

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Nastavljena sednica Skupštine Grada Bora, ekipi TV Nova S nije dozvoljeno prisustvo sednici

Ist Media

U ponedeljak nastavak sednice Skupštine Grada Bora. O poskupljenju komunalija i bez odbornice SSP Irene Živković

Ist Media

Sednica Skupštine Grada Bora prekinuta zbog odbijanja odbornice SSP sa napusti zasedanje

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X