Za gradonačelnika Zaječara ponovo izabran Boško Ničić (URS)

773 0

ZAJEČAR, (IST Media) Boško Ničić, sa liste Ujedinjeni regioni Srbije (URS), na današnjoj sednici gradske Skupštine ponovo je izabran za gradonačelnika Zaječara .

 

Za Ničića, koji je ovu funkciju obavljao i u prethodnom mandatu, glasali su odbornici URS-a, Socijalističke partije Srbije i Demokratske stranke, koji će imati većinu (28) od pedeset odborničkih mesta

 

Višesatna sednica obilovala je oštrom retorikom nekadašnjih partijskih partnera, sadašnjeg gradonačelnika i lidera Pokreta radnika i seljaka, a sada Pokrenimo Zaječar, estradnog menadžera Saše Mirkovića.

 

Nakon više opomena Mirkoviću zbog povrede poslovnika od strane predsednika Skupštine, on je udaljen sa sednice, posle čega su salu napustili i ostali odbornici Srpske napredne stranke.

 

Mesto predsednika grdske Skupštine je otalo nepromenjeno u odnosu na prošli saziv, i na njenom čelu će ponovo biti Ivan Joković iz URS-a.

 

Zamenik gradonačelnika u predstojećem periodu biće Zoran Mančić iz DS-a, partije koja je posle osam godina u opoziciji ponovo u vlasti u Zaječaru.

 

 

Boško Ničić (foto: Šumadija press)

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

X