Za gradonačelnika Zaječara ponovo izabran Boško Ničić (URS)

298 0

ZAJEČAR, (IST Media) Boško Ničić, sa liste Ujedinjeni regioni Srbije (URS), na današnjoj sednici gradske Skupštine ponovo je izabran za gradonačelnika Zaječara .

 

Za Ničića, koji je ovu funkciju obavljao i u prethodnom mandatu, glasali su odbornici URS-a, Socijalističke partije Srbije i Demokratske stranke, koji će imati većinu (28) od pedeset odborničkih mesta

 

Višesatna sednica obilovala je oštrom retorikom nekadašnjih partijskih partnera, sadašnjeg gradonačelnika i lidera Pokreta radnika i seljaka, a sada Pokrenimo Zaječar, estradnog menadžera Saše Mirkovića.

 

Nakon više opomena Mirkoviću zbog povrede poslovnika od strane predsednika Skupštine, on je udaljen sa sednice, posle čega su salu napustili i ostali odbornici Srpske napredne stranke.

 

Mesto predsednika grdske Skupštine je otalo nepromenjeno u odnosu na prošli saziv, i na njenom čelu će ponovo biti Ivan Joković iz URS-a.

 

Zamenik gradonačelnika u predstojećem periodu biće Zoran Mančić iz DS-a, partije koja je posle osam godina u opoziciji ponovo u vlasti u Zaječaru.

 

 

Boško Ničić (foto: Šumadija press)

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Počinje berba višanja

Piše - 12. June 2015. 0
ZAJEČAR (IST Media, Snežana Stanojević) Poljoprivredno dobro „Zaječar“ AD od subote 13. juna organizuje berbu višanja na plantaži „Trnavačko brdo“.…

Napiši komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X