Web dan drugi put okupio mlade željnih znanja iz internet poslovanja

889 0

BOR, (IST Media, foto: Slađana van der Toorn) U Boru je proteklog vikenda održana druga po redu WebDan konferencija, na kojoj je 12 predavača iz Srbije i dvoje iz regiona prezentovalo svoje priče i studije slučaja mladim ljudima željnim znanja iz oblasti internet poslovanja.

 

webdan-ekipa

 

Oko 300 učesnika je u muzičkoj školi u Boru imalo priliku da u dva dana prati 10 predavanja o web dizajnu, internet marketingu, windows i android aplikacijama, blogovanju, zaradi putem WordPress sajtova, društvenim mrežama i drugim IT oblastima.

 

webdan Copy of IMG_8673

 

Pored klasičnih predavanja organizovana su i dva panela, gde su u prvom Marija Zivlak, Jelena Radovanović i Dragana Pušica govorile o svom radu, praksi i zaradi od blogovanja.

 

webdan Copy of IMG_8649

webdan Copy of IMG_8659

 

Drugi panel bio je posvećen online novinarstvu, u kojem su Dušan Latković i Bojan Đurić govorili o razvoju sportskog portala MozzartSport.

 

webdan Copy of IMG_8670

 

WebDan konferencija je karakteristična i po aktivnosti učesnika na društvenim mrežama. Tokom dvodnevnog programa, posetioci su objavili više od 2.500 tvitova i oko 140 Instagram fotografija sa heštagom #webdan.

 

Dve trećine posetilaca bili su Borani, dok su preostali deo publike predstavljali mladi iz dvadesetak gradova, najviše iz Beograda i gradova istočne Srbije.

 

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

X