WB DAN u Boru, 12. i 13. aprila

338 0

Nakon prošlogodišnje debitantske WebDan konferencije o internet preduzetništvu koja je izazvala veliko interesovanje mladih Borana, ove godine biće održano drugo izdanje sa duplo više predavača i dvodnevnim programom.

 

Besplatna predavanja održaće se u pozorišnoj sali Muzičke škole u Boru, 12. i 13. aprila 2014. godine, a svoja znanja iz raznih IT oblasti, kao i studije slučaja uspešnih internet kompanija i sajtova, preneće 14 predavača.

 

WebDan 2013 publika 2

 

Konferencija je namenjena pre svega srednjoškolcima i studentima, ali i svima koji bi želeli da nauče više o IT poslovima i zaradi putem interneta.   Posetioci konferencije biće u prilici da od predstavnika kompanija Nordeus (Marko Radonjić) i ThemesKingdom (Siniša Komlenić) saznaju kako u Srbiji pokrenuti uspešnu IT kompaniju koja posluje na internacionalnom nivou, kao i u kom će smeru ići dalji razvoj navedenih kompanija.

 

O online novinarstvu i vođenju medijskih portala, govoriće menadžer za medije Mozzartsporta Bojan Đurić, osnivač i glavni urednik sajta Južnevesti, Vitomir Ognjanović, kao i Marko Mudrinić iz Netokracije.

 

WebDan 2013 predavanje

 

Registar nacionalnih internet domena Srbije (RNIDS) predstaviće Predrag Milićević, rukovodilac sektora za razvoj poslovanja i marketing.   Suosnivač i urednik sajta Srbodroid, Vasilj Milošević, govoriće o Android platformi i Android programiranju, dok će Nemanja Stančić iz kompanije Drey preneti svoja znanja o programiranju za Windows platformu.

 

O optimizaciji i analitici sajtova, govoriće Nenad Pantelić, stručni konsultant u oblasti internet marketinga.   U panelu koji će voditi Ivana Bogdanović, svoje “web” priče predstaviće jedna od najpoznatijih food blogerki Dragana Pušica, autorka bloga na engleskom jeziku o ženskom tenisu Marija Zivlak, i freelance pisac Jelena Radovanović.

 

Region će predstavljati uspešni hrvatski dizajner Emanuel Blagonjić i umetnica iz Crne Gore, Andrijana Vešović, poznatija pod pseudonimom Zombijana Bones.   Prisustvo predavanjima je besplatno, uz obaveznu prijavu na sajtu WebDan konferencije.

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Leave a comment

Your email address will not be published.

X