VUČIĆ: Vlada Srbije sutra o STRATEŠKOM PARTNERU za RTB Bor. PONUDE ODLIČNE

1245 0
MAJDANPEK, (IST Media, foto: Tanjug, Facebook) Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da su obe ponude za kupovinu RTB „Bor“ odlične i da, kakva god sutrašnja odluka Vlade Srbije bude, država planira dodatna infrastrukturna ulaganja u borski kraj.

„Investicioni plan i program i jednog i drugog ponuđača je dobar. Trenutno 1.150 ljudi radi u majdanpečkom delu RTB u proizvodnji i administraciji. Konačno će nešto što nam je pravilo probleme i što duguje milijardu biti dovedeno do toga da zarađuje novac i za borski okrug i za Srbiju“, kazao je Vučić u Rudnoj Glavi kod Majdanpeka, gde se 2. septembra održavaju redovni lokalni izbori.

Vučić je rekao da zna da su ponude ispravne i da su, kako je rekao, odlične.

„A to će značiti nove investicije za Bor i ovaj kraj. Poverenici RTB-a će dobiti veliki novac, ali je investicioni novac ogroman i preporodiće ceo ovaj kraj“, rekao je Vučić i podsetio da u RTB Boru u Majdanpeku radi 1.150 zaposlenih.

Konačno će, kazao je, nešto što nam je problem, nešto što duguje milijardu evra, da donosi prihod celom borskom okrugu i svima nama.

Vučić je prethodno obišao Donji Milanovac, a nakon obraćanja u Rudnoj Glavi prisustvovao je glavnom mitingu Srpske napredne stranke u sportskoj hali u Majdanpeku.

Predsednik SNS i Srbije poručio je građanima na mitingu u Majdanpeku da je veoma važno da 2. septembra izađu na glasanje u nedelju, kako bi pobedili političke protivnike, „ubedljivije nego ikada“, i pokazali da građani neće prazne priče i laži.

Put Majdanpeka na miting naprednjaka organizovanim prevozom iz Bora je otišao veliki broj pristalica SNS.

Na društvenim mrežama su se pojavile fotografije autobusa firme „Bortravel“ koji su prevozili putnike na miting a pojavila se i fotorafija sa standardnom „dekoracijom“ za putnike „dobrovoljce“, koji su dobili sendvič i osveženje.

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

X