Vučić o RTB razgovarao sa firmom HangKang. Farmaceuti ili firma bez podataka?

456 0
Premijer na najuticajnijoj kineskoj televiziji CCTV

Srpska delegacija, koju je predvodio premijer Aleksandar Vučić, učestvovala je na Forumu „Pojas i put“ u Pekingu. Tom prilikom Vučić je rekao da je sa kineskim zvaničnicima razgovarao i o RTB Bo r. 

 

„Rekli smo koji su mogući modeli kako da se privatizuje, da li da se dokapitalizuje. Rekli smo da bi se država gde je poverilac odrekla toga da bi olakšala ulazak u RTB. Da, želimo da sačuvamo 4.900 ljudi koji rade, da se otkopava ruda u Cerovu, borskoj jami“ – rekao je Vučić.

 

Agencije su javile da je za RTB Bor zainteresovana kompanija HengKang, sa čijim se predstavnicima Vučić sastao u nedelju, 14. maja.

 

Na internetu nije moguće, bar ne na engleskom, pronaći web sajt firme „Hengkang“ koja se bavi metalima ili rudarstvom.. Jedina dodirna tačka je sa kineskom firmom „Hengkang Metal screen Co“. Ime ove kompanije pojavljuje se na sajtu greatchina.biz. Sve ključne informacije o ovoj firmi, kao i kontakti, linkoveni su do početne stranice Facebook-a, ali ne i do stranice gde se mogu pronaći podaci o ovoj kompaniji.

 

U Kini posluje i kompanija „Hengkang Medical Care“, koja radi na polju farmacije i zdravstvene nege.

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

X