Vredno priznanje za Jugo-Kaolin i Nebojšu Ilinčića

322 0

foto: Nebojša Ilinčić (desno) sa vrednim priznanjem

BOR, (IST Media) Nebojša Ilinčić, direktor kompanije Jugo – Kaolin koja proizvodi kvarnic pesak u rudniku “Belorečki peščar” kod Bora, primio je priznanje “Povelja Kapetana Miše Anastasijevića”, vrednu nagradu koja ima akademsku težinu, a dobijaju je istaknuti preduzetnici, direktori preduzeća i naučni radnici.

Ovo vredno priznanje laureatima je dodeljeno u zgradi beogradskog rektorata, a firma Jugo-Kaolin je zaslužio za “razvojni potencijal i stratešku viziju”.

Nebojši Ilinčiću je nagrada dodeljena zahvaljujući nejgovoj dugogodišnjoj prezentaciji Srbije kao sirovinske baze za staklarsku industriju.

“Ovo je još jedna potvrda da je Jugo-Kaolin izuzetno cenjeno preduzeće u Srbiji”, zaključio je Ilinčić.

 

O Jugo-Kaolinu

Jugo–Kaolin posluje kao jedno od preduzeća u sistemu nemačke Quarzwerke Gruppe. Najveći je proizvođač kvarcnih peskova i keramičarskih glina na tržištu regiona, gde je zahvaljujući odličnoj sirovinskoj bazi, visokom tehnološkom nivou prerade, povoljnom geografskom položaju i komunikacionim prilikama, kao i stručnom, visoko obrazovanom kadru i menadžmentu orijentisanom ka savremenim tokovima poslovanja postao prepoznatljiv kao pouzdan dobavljač širokog asortimana kvarcnih peskova za potrebe staklarske i livačke industrije, pojedinih grana hemijske i građevinske industrije, za preradu vode i za izgradnju sportskih terena, kao i keramičarskih glina za proizvodnju keramičkih pločica.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Borsko kulturno leto 2012

Piše - 3. August 2012. 0
U sklopu programa “Borsko kulturno leto” na platou ispred Doma kulture  u narednim danima možete videti: 07. avgust 2012 god.…

Napiši komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X