Vredno priznanje za Jugo-Kaolin i Nebojšu Ilinčića

417 0

foto: Nebojša Ilinčić (desno) sa vrednim priznanjem

BOR, (IST Media) Nebojša Ilinčić, direktor kompanije Jugo – Kaolin koja proizvodi kvarnic pesak u rudniku “Belorečki peščar” kod Bora, primio je priznanje “Povelja Kapetana Miše Anastasijevića”, vrednu nagradu koja ima akademsku težinu, a dobijaju je istaknuti preduzetnici, direktori preduzeća i naučni radnici.

Ovo vredno priznanje laureatima je dodeljeno u zgradi beogradskog rektorata, a firma Jugo-Kaolin je zaslužio za “razvojni potencijal i stratešku viziju”.

Nebojši Ilinčiću je nagrada dodeljena zahvaljujući nejgovoj dugogodišnjoj prezentaciji Srbije kao sirovinske baze za staklarsku industriju.

“Ovo je još jedna potvrda da je Jugo-Kaolin izuzetno cenjeno preduzeće u Srbiji”, zaključio je Ilinčić.

 

O Jugo-Kaolinu

Jugo–Kaolin posluje kao jedno od preduzeća u sistemu nemačke Quarzwerke Gruppe. Najveći je proizvođač kvarcnih peskova i keramičarskih glina na tržištu regiona, gde je zahvaljujući odličnoj sirovinskoj bazi, visokom tehnološkom nivou prerade, povoljnom geografskom položaju i komunikacionim prilikama, kao i stručnom, visoko obrazovanom kadru i menadžmentu orijentisanom ka savremenim tokovima poslovanja postao prepoznatljiv kao pouzdan dobavljač širokog asortimana kvarcnih peskova za potrebe staklarske i livačke industrije, pojedinih grana hemijske i građevinske industrije, za preradu vode i za izgradnju sportskih terena, kao i keramičarskih glina za proizvodnju keramičkih pločica.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Napiši komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X