DruštvoTema danaНекатегоризовано

Vredeo je pritisak. Obećano – žičara na Crnom vrhu do nedelje u funkciji

BOR (IST Media, S.T. Photo: screenshot) Nakon pisanja našeg portala o gotovo propaloj skijališnoj sezoni na Crnom vrhu zbog neodgovornog ponašanja pojedinaca iz gradskih vlasti, odnosno pojedinih dirtektora koji su zakasnili sa birokratskim ali i tehničkim pripremama, danas smo dobili uveravanja da će žičara na Crnom vrhu biti u funkciji najkasnije u nedelju.

 

Može li tabač da uredi stazu do nedelje?

 

U svetlu peticije koja je u nekim preduzećima u Boru pokrenuta kako bi se neko konačno dozvao pameti i osposobio žičaru u koju je uložen veliki novac RTB-a, kako IST Media saznaje, ova tema je danas bila na dnevnom redu vrućeg sastanka pojedinih članova vladajuće odborničke grupe SNS, gde je odlučeno da se najkasnije do nedelje osposobi žičara, ali i klizalište za mališane.

 

Kako nam je rekao izvor iz vrha stranke, prevaziđeni su svi problemi koje je trebalo da neko reši na vreme, dogovoreno je finansiranje, i očekuje se puštanje u rad skijališta i klizališta. Tim pre, što počinje zimski raspust, a na ruku ljubiteljima zimskih sportova ide i najava novog hladnog talasa.

 

Ovako je 2015. bilo na Crnom vrhu

 

Prema dobijenim informacijama, hotel „Jezero“ na Borskom jezeru je zbog neodgovornosti pojedinaca pretrpeo značajne gubitke, jer su mnogi domaći i strani turisti otkazali rezervacije ili odustali od zimovanja kada im je rečeno da skijalište nije u funkciji.

 

Do nedelje se očekuju veliki poslovi oko pripreme staze, a za sada još uvek nije poznato da li će i kako biti organizovan autobuski prevoz do Crnog vrha.

 

A šta je 2015. godine svojom kamerom zabeležio na Crnom vrhu snimatelj Jovica Zečević, i da li priča o Crnom vrhu zaista ima smisla, pogledajte u sledećem video snimku. Zaista se postavlja pitanje da li oni koji odlučuju o pravim vrednostima, zdravim navikama i mladim naraštajima, od zimskih aktivnosti priznaju samo čišćenje snega ispred garaža.

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Gradsko veće u Boru predložilo kadrovske promene u Sportskom centru i Vodovodu

Ist Media

Članovi Senata Univerziteta u Beogradu u poseti Srbija Ziđin Koper

Ist Media

Povratak Živorada Žike Petrovića – novi direktor JKP Vodovod u Boru – Sindikat upozorava: Zaposleni rade u nehumanim uslovima

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X