Vojvodina suspendovala Boranina Nikolu Trujića, on ih tuži

875 0


Novi Sad (Dnevnik, Modno, Foto: MN Press) Fudbaleri Vojvodine treniraju dva puta dnevno, ali bez Nikole Trujića koji se ne pojavljuje na treninzima i najavljuje tužbu protiv „stare dame“ zbog napada huligana na njega.

 

Po svemu sudeći Nikola Trujić je prošlog četvrtka poslednji put obukao dres Vojvodine.

 

Napadač iz Bora je nakon eliminacije svog kluba iz Lige Evrope u Slovačkoj napadnut od strane navijača „stare dame“ u svlačionici na stadionu u Ružomberoku, a nakon tog vandalskog čina odlučio je da zatraži raskid ugovora na štetu kluba.

 

On se nije pojavio na treninzima u FC „Vujadin Boškov“ od prošle nedelje i najavio je tužbu Arbitražnom sudu FSS nakon čega bi trebalo da postane slobodan igrač.

 

Međutim, konkretne mere preduzela je i sama Vojvodina.

 

Rukovodstvo kluba smatra da Nikola Trujić nema pravo da ne izvršava svoje obaveze prema klubu sa kojim ima važeći ugovor.

 

„Suspendovali smo Trujića zbog neizvršavanja profesionalnih obaveza, odnosno nepojavljivanja na treninzima. Imali smo kontakt s njegovim advokatom koji nam je potvrdio da će igrač podneti tužbu i tražiti raskid ugovora na štetu kluba. Videćemo u kom će pravcu sve ovo otići“, rekao je predsednik Nadzornog odbora Vojvodine Dragoslav Vuković za „Dnevnik“, a prenosi MONDO.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

X