VNS: Vodovod u Metovnici SNS zloupotrebljava za političku kampanju

200 0

 

Povodom sastanka koji je održan u selu Metovnica, na kome je bilo reči o plaćanju priključka na novu vodovodnu mrežu, a za koju je bilo rečeno da će biti besplatan, Vlaška narodna stranka je na konferenciji za novinare oštro kritikovala prisustvo funkcionera GO Srpske napredne stranke za koje smatraju da ovakve satanke koriste za predizbornu kampanju.

Niko nema prava da nešto što je građeno sredstvima građana i donacijama Ziđina da zloupotrebljava u političku kampanju i sebi pripiše kao njihov lični doprinos, rekao je Slaviša Žurž, član GO Vlaške narodne stranke u Boru.

Slađan Ilić je naglasio da je domaćinstvo njegovih roditelja u neposrednoj blizini niskopa i da je zbog rudarskih aktivnosti došlo do presušivanja  vodoizvorišta.

Apsurdno je što je kompanija odvojila milion evra za rešavanje problem vodosnabdevanja koje su oni izazvali, a pri tome projektanti i planeri preskaču domaćinstva koja su direktno ugrožena. Njima ne odobravaju priključak na mrežu niti planiraju da sprovedu mrežu do njih. Radi se vodovod domaćinstvima koja jesu ugrožena, ali mislim da je kriterijum bio politička pripadnost, naglasio je Srđan Ilić.

On je dodao da je sastanak koji je održan po pitanju priključka na vodovodnu mrežu bio gruba manipulacija Metovničana.

 

 

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

X