Vlasnika kafea "501" u Boru Zorana Stojanovskog otac ubio nožem

449 0
Zoran Stojanovski je bio omiljen prijatelj

BOR, (IST Media, Saša Trifunović) Vlasnik kafea “501” u Boru Zoran Stojanovski (34), preminuo je večeras u borskoj bolnici od povrede koju mu je tokom porodične svađe kuhinjskim nožem naneo njegov otac Dimitrije, potvrđeno je novinarima.

 

Prema saznanjima IST Media, Zoran je s teškom povredom u predelu srca dovežen u Hitnu službu borskog Doma zdravlja, a potom je prebačen na hiruško odeljenje borske bolnice gde su se lekari više od dva sata borili za njegov život.

 

Dimitrije je nedugo nakon ovog događaja saslušan u borskoj policiji, izvađen mu je uzorak krvi za analizu kako bi se utvrdilo da li je bio u pijanom stanju, nakon čega mu je određeno policijsko zadržavanje.

 

O uzrocima koja je prethodila tragediji za sada se samo nagađa. Kako saznaje portal bor030, napadu je prethodila svađa ukućana, kada je Dimitrije nasrnuo nožem na svog bratanca. Zorana je u zaštiti stao ispred brata i time postao žrtva.

 

Nakon saznanja o tragediji, omiljeni kafić mladih Borana je zatvoren za goste, a mnogi Zoranovi prijatelji su se u neverici okupili u bašti tog lokala.

 

Oni koji su ga poznavali kažu da je bio vredan, pošten i ambiciozan. Jedno vreme je radio u inostrastvu (Gabon) a zarađen novac je planirao da uloži u proširenje biznisa u Boru.

 

 

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Leave a comment

Your email address will not be published.

X