Vlaška stranka „Most“ spremna za lokalne izbore

664 0

 

Članovi glavnog odbora Vlaške stranke „Most“ doneli su odluku o ućešću na  lokalnim izborima u gradu Boru, ali i Negotinu i Majdanpeku.

Pojačaćemo rad stranke na teritoriji Istočne Srbije i pokušati da Vlaška stranka „Most“ u svakoj lokalnoj samoupravi bude sastavni deo vlasti i konstruktivna opozicija. Što se mene lično tiče, a i ljudi koji su samnom, mi smo optimisti. Mislim da Istočna Srbija ima šansu da uz našu pomoć i naše zalaganje živi bolje, rekao je Milivoje Janošević, predsednik izvršnog odbora Vlaške stranke „Most“.

Predsednik Vlaške stranke „Most“, Slobodan Perić ističe da su pripreme za izbore počele.

Mi smo shvatili da vremena za čekanje nema. Situacija je takva da ne odgovara ni nama ni narodu na ovom prostoru. Želimo da pokažemo da ćemo voditi narod Istočne Srbije, ne bitno koje je nacionalnosti, jer svi zajedno imamo istu sudbinu. Na nas su svi zaboravili, za nas je Beograd jako daleko, ne interesuje nas Beograd na vodi. Interesuje nas narod koji ovde živi, dodao je Slobodan Perić, predsednik Vlaške stranke „Most“.

 

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

čitulje bor

ČITULJE

Posted by - 26. jula 2022. 0
  RASPORED SAHRANA NA NOVOM BORSKOM GROBLJU  Za 10. avgust 2022. 13:00 Stojanović Ljubomir (1954)     Čitulje za period maj…
X