Društvo

Vlada Srbije uputila pismo zahvalnosti Ziđinu za podršku u borbi protiv pandemije

zahvalnica Ziđin

Srpski ministar finansija i koordinator Vlade Srbije mehanizma za saradnju „17 + 1“ između Kine i zemalja Centralne i Istočne Evrope Siniša Mali uputio je pismo zahvalnosti kompani Ziđin, zbog, kako je naznačeno, “njihove snažne podrške Srbiji u borbi protiv pandemije”.

Izuzetno cenimo i izuzetno smo zahvalni na vašoj energičnoj podršci u najkritičnijem trenutku u borbi protiv virusa COVID-19. Vaša velikodušna donacija nije samo doprinela našoj kampanji u zaštiti javnog zdravlja ljudi iz Republike Srbije, već je u velikoj meri doprinela jačanju gvozdenog prijateljstva između naše dve zemlje i njihovih naroda, navodi se u pismu.

Podseća se da su dve kompanije u sastavu Zijin Mining Group donirale Srbiji maske, zaštitnu odeću, zaštitne naočare, rukavice i druge potrepštine za prevenciju epidemije, kao i laboratoriju za testiranje virusa pod nazivom „Vatreno oko“.

Zijin je pomogao srpskom narodu u borbi protiv pandemije, što predstavlja oličenje divnog prijateljstva između dva naroda, koja dele dobro i zlo i pomažu jedni drugima, dodaje se u zahvalnici.

Ukupna vrednost donacije dostigla je skoro milion dolara.

zahvalnica Ziđin

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Apoteka u Domu zdravlja izdata u zakup. Na licitaciji ponuđeno 325.000 dinara mesečno

Ist Media

Povređena dva učenika na osvetljenim pešakim prelazima kod škola!

Ist Media

Gimnazijalci prikupljaju novac za novogodišne paketiće namenjenih socijalno ugroženoj deci

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X