Više od pedeset ljudi učestvovalo u masovnoj tuči u Boru

337 2

BOR, (Ist Media) Više osoba povređeno je u masovnoj tuči koja se oko 18 sati dogodila na uglu ulica Šistekove i Kestenova u Boru, potvrđeno je Ist Mediji u policiji.

 

tuca
ilustracija

Prema rečima očevidaca, u tuči između grupe Roma i Srba povređeno je više osoba koje su primljene u borkoj bolnici, a policija obezbeđuje da ne dođe do konflikta  između sukobljenih strana.

 

Nezvanično se saznaje da je u tuči učestvovalo više od pedeset osoba.

 

Policija je navela da prikuplja podatke o motivima koji su doveli do ovog sukoba, ali da se ne radi o sukobu na nacionalnoj osnovi.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

There are 2 comments

  1. ma bolje da dodje do konflikta izmedju budala a murija neka bude tu da se ne rasiri…najbolje da ih odvedu na mali stadion i tamo neka se raznutuju. Vendeta

    Odgovori
  2. Najgore je što se nacionalna televizija ponela tako senzacionalistički ( i amaterski! ) pa sad gradom ide priča kako su “Srbi ustali na Rome”. Ispada, dakle, da su Srbi pod nekakvom okupacijom, i da su Romi najljući neprijatelj. U komentarima i na forumima pojavili su se otvoreni pozivi na otvaranje koncentracionih logora i etničko čišćenje. Čitava stvar se opravdava time što – citiram – “oni troše naš novac, mi plaćamo poreze, a svi oni su na socijalnoj pomoći”. Ne bih da govorim o stupidnosti onih koji šire ovakvu verziju, ali me zapanjuje činjenica da niko – nijedna borska institucija (izuzev policije) i niti jedan borski intelektualac – nije reagovao povodom ovog događaja. Naši vajni intelektualci se prave ludi, a gradom se širi jedan – kao što sam već rekao – izrazito rasistički stav povodom ovog događaja. Očito je da su naše umne glave zaboravile staro pravilo društvenog delovanja. Ko ne podigne glas protiv, taj se slaže!  

    Odgovori

Napiši komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X