Više od pedeset ljudi učestvovalo u masovnoj tuči u Boru

508 2

BOR, (Ist Media) Više osoba povređeno je u masovnoj tuči koja se oko 18 sati dogodila na uglu ulica Šistekove i Kestenova u Boru, potvrđeno je Ist Mediji u policiji.

 

tuca
ilustracija

Prema rečima očevidaca, u tuči između grupe Roma i Srba povređeno je više osoba koje su primljene u borkoj bolnici, a policija obezbeđuje da ne dođe do konflikta  između sukobljenih strana.

 

Nezvanično se saznaje da je u tuči učestvovalo više od pedeset osoba.

 

Policija je navela da prikuplja podatke o motivima koji su doveli do ovog sukoba, ali da se ne radi o sukobu na nacionalnoj osnovi.

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

There are 2 comments

  1. ma bolje da dodje do konflikta izmedju budala a murija neka bude tu da se ne rasiri…najbolje da ih odvedu na mali stadion i tamo neka se raznutuju. Vendeta

    Reply
  2. Najgore je što se nacionalna televizija ponela tako senzacionalistički ( i amaterski! ) pa sad gradom ide priča kako su „Srbi ustali na Rome“. Ispada, dakle, da su Srbi pod nekakvom okupacijom, i da su Romi najljući neprijatelj. U komentarima i na forumima pojavili su se otvoreni pozivi na otvaranje koncentracionih logora i etničko čišćenje. Čitava stvar se opravdava time što – citiram – „oni troše naš novac, mi plaćamo poreze, a svi oni su na socijalnoj pomoći“. Ne bih da govorim o stupidnosti onih koji šire ovakvu verziju, ali me zapanjuje činjenica da niko – nijedna borska institucija (izuzev policije) i niti jedan borski intelektualac – nije reagovao povodom ovog događaja. Naši vajni intelektualci se prave ludi, a gradom se širi jedan – kao što sam već rekao – izrazito rasistički stav povodom ovog događaja. Očito je da su naše umne glave zaboravile staro pravilo društvenog delovanja. Ko ne podigne glas protiv, taj se slaže!  

    Reply

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

X