ViP modernizovao mrežu, do kraja godine ulaže 23 miliona evra

607 0

 

ZAJEČAR, (Ist media) – Rezultati merenja glavnih parametara Vipove mreže pet nedelja nakon završetka radova na modernizaciji opreme u Zaječaru i Boru, pokazuju da je obezbeđena veća pokrivenost signalom na otvorenom i unutar objekaia, kao i bolji kvalitet razgovora, saopštila je ova kompanija.

 

vip

 

Dejan Turk, direktor/CEO Vip mobile, ističe da će ovaj operater do kraja godine uložiti 23 miliona evra u modernizaciju 2G i 3G mreže širom Srbije, i da Vipova oprema ispunjava najviše međunarodne i domaće tehnološke i ekološke standarde.

dejan turk
Dejan Turk

“Zahvaljujemo se građanima Bora i Zaječara na razumevanju tokom radova na modernizaciji mreže”, rekao je Turk, i pozvao ih da dođu u prodavnice ovog operatera, kako bi se uverili da ViP nudi konkurentne tarife sa najmodernijim mobilnim uređajima za sve korisnike.

Korisnici koji se odluče za Vipove postpejd pakete imaju mogučnost plaćanja odabranog telefona, tableta ili notebook-a na do 12 mesečnih rata putem mesečnog računa za Vip usiuge, bez karnate. Na taj načn su i uređaji najviše klase dostupni širem krugu građana.

Takođe, novi korisnici Smart tarifa dobijaju popust na mesečnu pretplatu do čak 12.000 dinara, a, ukoliko im nije potreban novi mobiini telefon, dobijaju i popust od 25 posto na pretplatu tokom trajanja cele ugovorne obaveze.

 Pripejd korisnici na raspolaganju imaju novu opciju u okviru koje za 150 dinara dobijaju čak 5.000 minuta za razgovore u mreii, 5.000 SMS poruka prema svim mrežama i 100 MB koje važe sedam dana. Vip je početkom godine uveo i najsavremenije sisteme za podršku korisnicima koji omogućuju personalizovaniji pristup i efikasniju obradu njihovih zahteva.

Vipu se do kraja juna 2014. godine pridružilo više od 2 miliona korisnika, što je rast od 7 procenta u prvom kvartalu, tako da je tržišno učešće kormpanije 22 posto.

“Vip zadržava trend održivog rasta, zahvaljujući poverenju postojećih korisnika koji obnavljaju svoje ugovore, kao i novim postpejd i poslovnim korisnicima koji sve više koriste govorne usluge i usluge prenosa podataka. Operater beleži konstantan porast potražnje za pametnim telefonima, tabletima i laptopovima u okviru tarifa, a raste i upotreba interneta preko mobilnih uredaja. Primera radi, Vipovi privatni korisnici su tokom prvog tromesečja povečali obim internet saobračaja za skoro 80 procenta u odnosu na isti period prošle godine”, saopštila je ova kompanija.

Vip ostaje najveći grinfild investitor u Srbiji, pošto je od novembra 2006. godine na ovamo, u poslovanje uložio skoro 818 miliona evra, uključujući iznos za kupovinu licence. Samo u prvih šest meseci ove godine, investirali su 16.8 miliona evra, u najvećoj meri u Vipovu 2G i 3G mrežu i korisnički servis.

 

 

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

X