[VIDEO] Vodovod ponovo u žiži zbog afere. Nadzorna kamera ključni dokaz

687 0
vodovod afera

 

Bojanu Petkovski iz Brestovca, radnicu u borskom JKP „Vodovod“ u Boru, fizički je napao njen šef Zoran Zdravković dok je prolazila hodnikom i povredio je.

Ovako bi mogla da glasi vest koju nam je oštećena dojavila, da nije previdela jednu sitnicu – kameru za video nadzor koja je zabeležila ceo događaj od pre dva dana.

Na njoj se jasno vidi da je Zdravković pokušao da u hodniku izbegne susret sa „poznanicom“ iz sudskog procesa 2019. (tada ga je prijavila za slostavljanje na radu i seksualno uznemiravanje, o čemu smo pisali OVDE), ali je ona krenula ka njemu, udarila ga ramenom na očigled kolega, a potom se srušila, dozivajući pomoć.

Petkovski je potom prevežena u borsku bolnicu jer se žalila da je Zdravković udario u ranu od operacije, ali je u bolnici završio i Zdravković, inače srčani bolesnik, pošto mu je od celog slučaja pozlilo.

Ovim događajem pozabavila se i borska policija saslušavanjem svedoka.

Kako smo saznali, izjave svedoka uklopile su ono što su zabeležile kamere, odnosno, da je „napadnuta“ iscenirala incident iz nama nepoznatih razloga.

Ovaj incident ponovo je iznemirio sve radnike Vodovoda, a tenzija se ne smiruje poslednje dve godine.

O ovom slučaju juče se oglasio advokat Bojane Petkovski, Aleksandar Olenik. On je za sajt nova.rs rekao da je „ugledni SNS siledžija iz Bora ponovo fizički napao Bojanu, a da za predhodni napad nije kažnjen jer mu je tužilac Marina Ćirić sve oprostila. Da je tužilac zaštitio žrtvu, a ne SNS siledžiju, novi napad bi izostao“, rekao je Olenik za taj portal.

Da li će neko snositi posledice posle ovog događaja, saznaće se nakon zvanične istrage.

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

X