(VIDEO) Lepša strana starosti na relaciji selo – grad

929 0

BOLJEVAC, (IST Media) Kako žive boljevački penzioneri? Ima li treće doba lepšu stranu? Kako je suočavati se sa životnim nevoljama, a ostati vedar i nasmejan?

Odgovore na ova pitanja, u emisiji „Starost nije hendikep“ otkrivaju Olga Stojanović, penzionerka iz Boljevca i njen zemljak Velimir Trailović iz susednog Osnića.

Olga Stojanović je medicinska sestra u penziji. Rodom je iz Pančeva. U varoši u podnožju Rtnja skućila se s porodicom još davne 1968. Živi sama.

Čitav život na selu. Velimir Trailović iz Osnića kod Boljevca penziju je dočekao u borskom kombinatu bakra. U njegovom domaćinstvu čak četiri generacije.

 

Pogledajte VIDEO

 

 

Objavljeni medijski sadržaj je nastao u okviru projekta “Starost nije hendikep – Boljevac”, koji je sufinansiran iz budžeta opštine Boljevac. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Bor pre 66. godina u listu Kolektiv

Piše - 17. November 2013. 0
Zahvaljujući digitalizaciji lista “Kolektiv”, koju je sprovelo Zavičajno odeljenje Narodne biblioteke u Boru, u narednom periodu ćemo iz pomenutog glasila…

Napiši komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X