(VIDEO) Lepša strana starosti na relaciji selo – grad

1079 0

BOLJEVAC, (IST Media) Kako žive boljevački penzioneri? Ima li treće doba lepšu stranu? Kako je suočavati se sa životnim nevoljama, a ostati vedar i nasmejan?

Odgovore na ova pitanja, u emisiji „Starost nije hendikep“ otkrivaju Olga Stojanović, penzionerka iz Boljevca i njen zemljak Velimir Trailović iz susednog Osnića.

Olga Stojanović je medicinska sestra u penziji. Rodom je iz Pančeva. U varoši u podnožju Rtnja skućila se s porodicom još davne 1968. Živi sama.

Čitav život na selu. Velimir Trailović iz Osnića kod Boljevca penziju je dočekao u borskom kombinatu bakra. U njegovom domaćinstvu čak četiri generacije.

 

Pogledajte VIDEO

 

 

Objavljeni medijski sadržaj je nastao u okviru projekta “Starost nije hendikep – Boljevac”, koji je sufinansiran iz budžeta opštine Boljevac. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Bor pre 40 godina, 28. mart 1973.

Piše - 29. September 2013. 2
Zahvaljujući digitalizaciji lista “Borske novosti”, koju je sprovelo Zavičajno odeljenje Narodne biblioteke u Boru, u narednom periodu ćemo iz pomenutog glasila…

Napiši komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X