VIDEO Košarkaši Bora napali sudiju, meč prekinut

923 0

kossarkassi incident 2Utakmica 13. kola prve regionalne lige Istok koja je u Nišu igrana između ekipa Juniora i Bora, prekinuta je u 15. minutu pri rezultatu 36:34 za Bor, pošto su košarkaši gostiju napali sudiju nakon jedne tehničke greške.

 

Kako pišu mediji, posle jednog dosuđenog prekršaja, košarkaš Bora je dobio i tehničku zbog protesta, nakon čega je nasrnuo na sudiju.

 

Na snimku se vidi sumnjivi prekršaj, kao i banalan protest borskog košarkaša posle koga je dobio tehničku, ali disciplinska komisija obično nema milosti posle ovakvih reakcija igrača.

 

Najpre ga je uhvatio za vrat i onda počeo da pesniči, udara i rukama i nogama arbitra, koji je i prvi zamahnuo rukom, a koga su kolege i ostali igrači jedva spasli.

 

U ovom incidentu učestvovali su još neki košarkaši Bora. Najagresivniji među njima, koji je i započeo napad, jedva se smirio i još u nekoliko navrata pokušao da udari sudiju, pa čak i da ga gađa stolicom, a sve su zabeležile i kamere.

 

Za sada nije poznato kako će akteri ovog nepromišljenog događaja biti sankcionisani, ali se očekuju oštre kaznene mere protiv borskog kluba, a možda uslede i suspenzije zbog kojih bi nekome mogla biti stavljena i tačka na košarkašku karijeru.

 

Video je na kanalu youtube objavio portal mvp.rs

 

 

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

X