VIDEO Košarkaši Bora napali sudiju, meč prekinut

357 0

kossarkassi incident 2Utakmica 13. kola prve regionalne lige Istok koja je u Nišu igrana između ekipa Juniora i Bora, prekinuta je u 15. minutu pri rezultatu 36:34 za Bor, pošto su košarkaši gostiju napali sudiju nakon jedne tehničke greške.

 

Kako pišu mediji, posle jednog dosuđenog prekršaja, košarkaš Bora je dobio i tehničku zbog protesta, nakon čega je nasrnuo na sudiju.

 

Na snimku se vidi sumnjivi prekršaj, kao i banalan protest borskog košarkaša posle koga je dobio tehničku, ali disciplinska komisija obično nema milosti posle ovakvih reakcija igrača.

 

Najpre ga je uhvatio za vrat i onda počeo da pesniči, udara i rukama i nogama arbitra, koji je i prvi zamahnuo rukom, a koga su kolege i ostali igrači jedva spasli.

 

U ovom incidentu učestvovali su još neki košarkaši Bora. Najagresivniji među njima, koji je i započeo napad, jedva se smirio i još u nekoliko navrata pokušao da udari sudiju, pa čak i da ga gađa stolicom, a sve su zabeležile i kamere.

 

Za sada nije poznato kako će akteri ovog nepromišljenog događaja biti sankcionisani, ali se očekuju oštre kaznene mere protiv borskog kluba, a možda uslede i suspenzije zbog kojih bi nekome mogla biti stavljena i tačka na košarkašku karijeru.

 

Video je na kanalu youtube objavio portal mvp.rs

 

 

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Napiši komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X